Kultúra

Telt házzal zajlott idén is a Lions Klub gálakoncertje + VIDEÓ

Telt házzal zajlott idén is a Lions Klub gálakoncertje + VIDEÓ

2011. január 18., kedd
Telt házzal zajlott idén is a Lions Klub gálakoncertje + VIDEÓ

Már hagyományosnak mondható, hogy a Szeged I. Lions Klub felkérésére a Szegedi Szimfonikus Zenekar január első felében újévi-farsangi gálakoncertet ad. Idén is telt ház fogadta az operettslágereket.

Baross Gábor

, a Szegedi Szimfonikus Zenekar igazgatója a Telin TV-nek elmondta: olyan szerzők műveit válogatták ki, amelyek még a nem vájt fülű koncertlátogatók érdeklődésére is számíthat

: Johann Strauss, Lehár Ferenc

és

Kálmán Imre

is szerepel a repertoárban. Az autentikusság kedvéért a karmestert idén is Ausztriából hívják a szervezők. A produkcióra fiatal vendégművészeket kértek fel, így például a pályáját Szegeden kezdő

Keszei Borit

, illetve

Vadász Dánielt

. A Szegedi I. Lions Klub egyébként 2009-ben az országos klubok közötti versenyben első helyet nyert el, a Tisza-parti városban működő szervezet tudott ugyanis legtöbb embert támogatásban részesíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.