Nógrádi Tibor lett az MLSZ területi igazgatója

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Múlthét pénteken tizennégy megyei igazgató vette át a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ) kinevezési okmányait, hat megyében pedig új pályázatot írnak ki. Az MLSZ Csongrád megyei területi igazgatósága vezetőjének a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség főtitkárát, Nógrádi Tibort nevezte ki Csányi Sándor, az MLSZ elnöke.

Az MLSZ közgyűlése még 2010. június 14-én módosította az alapszabályát, amely szerint az MLSZ területi feladatait 2011. január 1-től a szövetségen belül kialakított, területi (megyei, budapesti) igazgatóságok végzik. Ezek irányítását – vezető beosztású munkavállalóként – a területi igazgatók látják el. A meghirdetett húsz területi igazgatói pozícióra, több mint négyszeres volt a túljelentkezés, összesen 84 pályázat érkezett. A megyei szövetségek nyárig látják el feladataikat, majd megszűnnek.
Információink szerint a megyéből többen pályáztak a posztra, végül a bírálóbizottság Nógrádi Tibor mellett döntött, aki múlt hét pénteken vette át hivatalosan is a kinevezését. Az új igazgatóval készült interjúnkat hamarosan olvashatják.

Előző sztori

Szlovák transzparens a magyar EU-szőnyeg ellen

Következő sztori

„Azonnal meg kell kezdeni az újraélesztést!”