Sport

Nógrádi Tibor lett az MLSZ területi igazgatója

Nógrádi Tibor lett az MLSZ területi igazgatója

2011. január 18., kedd
Nógrádi Tibor lett az MLSZ területi igazgatója

Múlthét pénteken tizennégy megyei igazgató vette át a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ) kinevezési okmányait, hat megyében pedig új pályázatot írnak ki. Az MLSZ Csongrád megyei területi igazgatósága vezetőjének a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség főtitkárát, Nógrádi Tibort nevezte ki Csányi Sándor, az MLSZ elnöke.

Az MLSZ közgyűlése még 2010. június 14-én módosította az alapszabályát, amely szerint az MLSZ területi feladatait 2011. január 1-től a szövetségen belül kialakított, területi (megyei, budapesti) igazgatóságok végzik. Ezek irányítását - vezető beosztású munkavállalóként - a területi igazgatók látják el. A meghirdetett húsz területi igazgatói pozícióra, több mint négyszeres volt a túljelentkezés, összesen 84 pályázat érkezett. A megyei szövetségek nyárig látják el feladataikat, majd megszűnnek. Információink szerint a megyéből többen pályáztak a posztra, végül a bírálóbizottság

Nógrádi Tibor

mellett döntött, aki múlt hét pénteken vette át hivatalosan is a kinevezését. Az új igazgatóval készült interjúnkat hamarosan olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.