Sport

Labdarúgás: legyőzte a Volán-ifi az FK-t

Labdarúgás: legyőzte a Volán-ifi az FK-t

2011. január 30., vasárnap
Labdarúgás: legyőzte a Volán-ifi az FK-t

Szombaton Hüvös Gábor két csapata, a Tisza Volán 19 éves fiataljai és az FK 1899 Szeged csapata találkozott, s mérte össze tudását egy edzőmeccs keretében. A megye második vonalában vitézkedő kék-feketék sokáig tartották magukat a Volán ifjú reménységeivel szemben, végül azonban győzött a fiatalos lendület s tehetség.

Igazi téli időjárás fogadta azokat a drukkereket, akik szombat délután kilátogattak a Felső Tisza-parti stadion műfüves edzőpályájára. Dermesztő, csontig hatoló hideg közepette mérte össze erejét a

Hüvös Gábor

által trenírozott két alakulat. Hajtós, a felkészülési időszakhoz képest magas színvonalúra sikeredett találkozón, győzött a fiatalos lendület a rutin felett. Mindkettő csapat nagyszerű produkciót mutatott. Amennyiben a csapatok át tudják menteni az éles mérkőzésekre ezt a teljesítményt, akkor "Hüvi" valóban szép tavasz elé nézhet.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Tisza Volán U19 - FK 1899 Szeged 3-0 (1-0)

Szeged, Felső Tisza parti stadion. Vezette: Török S.

Tisza Volán:

Garamvölgyi (Szabó, Tóth L.) - Szalai, Dedovics, Németh, Ács, Péter-Szabó, Boldizsár, Dóra, Varga, Csuka, Nagy S.

Játszott még:

Dumbia, Szecska.

Vezetőedző:

Hüvös Gábor.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik (Dobó) - Fábián, Meszes, Herczeg, Burzon, Holecska, Lednitzky, Nagy V., Kálmán, Dóra J., Ács S.

Játszott még:

Becsei, Joszt, Kaiser, Somodi, Tóth D.

Vezetőedző:

Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

Csuka, Dumbia (2).

Jók:

mindenki, illetve mindenki (Majoros "a mezőny legjobbja"). Az FK 1899 Szeged legközelebb február 4-n lép pályára. Ellenfél a szintén megye II-s Újszentiván lesz. A mérkőzés 19.30-kor kezdődik a szegedi műfüvön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.