Közélet

Beindult a "A vajdaságiak jobbat érdemelnek" kampány

Beindult a "A vajdaságiak jobbat érdemelnek" kampány

2011. január 30., vasárnap
Beindult a "A vajdaságiak jobbat érdemelnek" kampány

Aleksandar Jovanović, a Vajdasági Szociáldemokrata Liga alelnöke pénteken, Újvidéken kijelentette, Vajdaságban mindaddig nem fognak jobban élni, amíg a tartománynak és a helyi önkormányzatoknak nem adják vissza vagyonukat és eredeti jövedelemforrásaikat, írja a Beta hírügynökségre hivatkozva a Vajdaság Ma hírportál.

"Ezt a legjobban azok az adatok bizonyítják, amelyek arról szólnak, hogy hogyan éltek az emberek, amikor a Vajdaságnak megvolt a saját autonómiája és hogyan élnek most", mondta

Jovanović

azon a sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették, hogy megindítják az "A vajdaságiak jobbat érdemelnek" elnevezésű kampányt. A kampány során adatokkal bizonyítják majd, hogy most már nem a Vajdaság Szerbia leggazdagabb része, valamint azt, hogy a múlt évszázad 70-es és 80-as éveiben mivel rendelkezett a Vajdaság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.