Gazdaság

A jövő vállalkozóját keresik

A jövő vállalkozóját keresik

2011. január 22., szombat
A jövő vállalkozóját keresik

Idén immáron ötödik alkalommal írják ki "A jövő fiatal vállalkozója" pályázatot, melyre a kreatív gondolkodású, ambiciózus hallgatók jelentkezését várják.

Az első három helyezettnek összesen 6 millió forint kezdőtőkét ítél oda a zsűri, valamint fél éves szakmai tanácsadásban is részesül a három legígéretesebb üzleti terv kidolgozója: 1. helyezett: 3 millió Ft 2. helyezett: 2 millió Ft 3. helyezett: 1 millió Ft A kezdeményezés lényege, hogy a tehetséges, innovatív gondolkodású fiatalok számára lehetőséget biztosítson ötleteik megvalósításához, fejlessze a felsőoktatásban résztvevő diákok üzleti életben nélkülözhetetlen készségeit, bővítse a vállalkozások létrehozásához és működtetéséhez kapcsolódó ismereteiket. A fiatalok számára ez óriási lehetőség, hogy megvalósítsák álmaik vállalkozását! További információk a pályázattal kapcsolatban a

weboldalon

találhatóak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.