Egy nap két halálos gázolás Szegeden (FRISSÍTVE)

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kórházba szállítást követően meghalt mindkét reggeli szegedi baleset elszenvedője. Mint arról korábban hírt adtunk, kedd reggel Szegeden és Szőregen is gyalogost gázoltak. Mindkét esetben idős embert ütöttek el, a szegedi baleset zebrán történt – tudtuk meg a CSMRFK Sajtószolgálatától.

Hat óra után nem sokkal a József Attila sugárúton, az Olajbányász tér előtt Szeged felől Hódmezővásárhely irányába haladt egy személygépkocsi 30-40 km/h-s sebességgel, amikor eddig ismeretlen körülmények miatt a zebrán átkelő 84 éves idős asszonyt elütötte. A baleset következtében a hölgy súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A helyszínelés idejére félpályás útlezárás volt életben.

Szeged-Szöregen 6 óra 40 perckor a Szerb utca 6. szám előtt szintén gyalogosgázolás miatt alakult ki torlódás. Szeged felé közlekedett egy 36 éves hölgy, amikor átkelési szándékkal gépjárműve elé lépett egy 79 éves férfi. A gépjárművezető a balesetet elkerülni nem tudta, így az úton (gyalogos átkelőn kívül) elgázolta a férfit, akit szintén súlyos-életveszélye sérülésekkel szállítottak kórházba.

Mindkét áldozat súlyos, életveszélyes sérülésekkel kerültek kórházba, ahol azonban már nem tudták megmenteni az életüket.

Előző sztori

Elveszíthetjük a szuperlézert?

Következő sztori

2011-től gyökeresen megváltozik a közszolgálati média + VIDEÓ