Bulvár

Idén is bérelni lehet a fenyőt karácsonyra

Idén is bérelni lehet a fenyőt karácsonyra

2010. december 10., péntek
Idén is bérelni lehet a fenyőt karácsonyra

Karácsonyfa-bérlési akciót hirdet az egyetem. A bérelt fenyőt, amennyiben épségben visszaviszik, kiültetik a Füvészkertbe, vagy felajánlják óvodáknak, illetve az egyetem területének parkosítására használják.

Bérelni december 19-én (szombat) 9-13 óra között lehet az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Ady tér 10.) előtt. Az ezüst- és a lucfenyő díja: 5.000 Ft + 1.000 Ft kaució, utóbbit a visszaszállításkor visszaadják. A készletben műanyag cserépbe ültetett, faiskolából származó, minőségi luc- és ezüstfenyő található, 100-150 cm méretig. Ezek a fák konténeres fenyőként növekedtek, így a gyökérzetük nem sérült, és szinte biztosan megmaradnak a kiültetés után. Előjegyzés: Az egyetemi polgároknak és az SZTE Alma Mater tagoknak a kaució befizetésével előjegyzési lehetőséget biztosítunk 2010. december 6- 15. között. További részletekről érdeklődni az SZTE Ajándékboltban lehet. (SZTE TIK) Telefon: 62/546-684, e-mail: info@szteajandekbolt.hu. Honlap:

www.sztealmamater.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.