Közélet

Teleki-érdemérem a Felvidék Ma igazgatójának

Teleki-érdemérem a Felvidék Ma igazgatójának

2010. november 13., szombat
Teleki-érdemérem a Felvidék Ma igazgatójának

A Bethlen Gábor Alapítvány Kuratóriuma Teleki Pál Érdeméremmel tünteti ki vasárnap, november 14-én a Felvidék Ma hírportál alapító-igazgatóját, Pogány Erzsébetet, az első szlovákiai magyar hírportál elindításáért és ötéves működtetéséért, fenntartásáért.

Lezsák Sándor

, a kuratórium elnöke a díj odaítéléséről szóló levélben így fogalmaz:"Örömmel értesítem, hogy a magyar érdekvédelmi szervezetekben évtizedek óta végzett áldozatos munkája, a Felvidék Ma hírportál kialakítása és színvonalas működtetése, magyarságszolgálata elismeréseként" döntött úgy a kuratórium, hogy Teleki Pál Érdeméremmel tünteti ki Pogány Erzsébetet. A díjat november 14-én 15 órakor Budapesten az URÁNIA Nemzeti Filmszínház Dísztermében tartandó díjátadó ünnepségen veszik át a kitüntettek. A Bethlen Gábor Alapítvány itt emlékezik meg Bethlen Gábor születésének 430. évfordulójáról, s köszönti az ő nevével harminc éve elindított Alapítvány ez évi kitüntetettjeit is. A kitüntetések között találjuk a Márton Áron-emlékérmet is, melynek egyik kitüntetettje a Magyar Katolikus Rádió.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.