Bulvár

Szemtanúk jelentkezését várja a szegedi rendőrség

Szemtanúk jelentkezését várja a szegedi rendőrség

2010. november 30., kedd
Szemtanúk jelentkezését várja a szegedi rendőrség

Egy közlekedési balesettel kapcsolatban kéri a rendőrség szemtanúk jelentkezését - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

Vasárnap 17 óra15 perckor egy gyalogos Szegeden a Makai úton a Hősök terénél lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen kívánt áthaladni, a Maros folyó irányából Szőreg irányába. A gyalogátkelőhelyen való áthaladása előtt szétnézet, nem látott közeledő járművet, ezért megkezdte az áthaladást. Eközben neki jobbról egy sötét színű személygépkocsi érkezett, ami lassítás nélkül elütötte. A személygépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A mentők a gyalogost a szegedi Traumatológiai Klinikára szállították, szerencsére csak könnyebben sérült meg. A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesettel, illetve az azt okozó gépkocsival kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Szeged, Párizsi krt. 22. 1 emelet 108. illetve a 106. számú hivatali helyiségében, vagy telefonon a 06-62-562-400 szám 13-48 vagy 14-37 mellékein, vagy a 107 és a 112 számon lehet - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.