/

Szemtanúk jelentkezését várja a szegedi rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy közlekedési balesettel kapcsolatban kéri a rendőrség szemtanúk jelentkezését – tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

Vasárnap 17 óra15 perckor egy gyalogos Szegeden a Makai úton a Hősök terénél lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen kívánt áthaladni, a Maros folyó irányából Szőreg irányába.
A gyalogátkelőhelyen való áthaladása előtt szétnézet, nem látott közeledő járművet, ezért megkezdte az áthaladást. Eközben neki jobbról egy sötét színű személygépkocsi érkezett, ami lassítás nélkül elütötte. A személygépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A mentők a gyalogost a szegedi Traumatológiai Klinikára szállították, szerencsére csak könnyebben sérült meg.
A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesettel, illetve az azt okozó gépkocsival kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.
Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Szeged, Párizsi krt. 22. 1 emelet 108. illetve a 106. számú hivatali helyiségében, vagy telefonon a 06-62-562-400 szám 13-48 vagy 14-37 mellékein, vagy a 107 és a 112 számon lehet – tette hozzá a szóvivő.

Előző sztori

Önbíráskodás miatt állítottak bíróság elé három szegedi férfit

Következő sztori

Megújultak a túraútvonalak a Homokhátságon