Sport

Női kézilabda: KSZSE-győzelem a Túrkeve ellen + FOTÓK

Női kézilabda: KSZSE-győzelem a Túrkeve ellen + FOTÓK

2010. november 29., hétfő
Női kézilabda: KSZSE-győzelem a Túrkeve ellen + FOTÓK
Szombaton NB II-es női kézilabda-mérkőzésen lépett pályára a KSZSE női csapata a Túrkeve ellen az Etelka soron. A hazaiak nagy fölénnyel győztek a megerősödött vendégek ellen. Nyertek az ifik is, a serdülőknek azonban meggyűlt a bajuk a hódmezővásárhelyi riválissal. A bajnokságban a második helyen álló KSZSE szokatlan felállásban játszotta végig az első félidőt, ezért a szezon közben megerősödött vendégek - némi meglepetésre - szorosan tartották az eredményt. A számukra hízelgő állás sokáig kitartott, azonban a második félidő közepére elkészültek erejükkel. A szegedi fiatalok összeszedték magukat, összeállt a védekezés, s mindezt remek kapusteljesítménnyel párosították, így ebben a szakaszban 13 lőtt góljukra csak kettő válasz érkezett. A büntetők értékesítésével sajnos ismét hadilábon álltak.

Női kézilabda NB II 11. forduló

Kézilabda Szeged SE - Túrkevei VSE 33-20 (14-13) Szeged, Etelka sor, 50 néző. Vezette: Bajusz, Ubornyák. KSZSE: SZALMA D. - Puhalák 1, SZALMA N. 5, HOMOKI 8, Sebestény 1, FORGÓ 7, Horváth 2. Csere: Almási (k), TÖRÖK 3, Tótváradi 2, KOVÁCS 3, Miklós 1. Vezetőedző: Gera Norbert Gera Norbert: "Rengeteg technikai hiba és kihagyott ziccer jellemezte a játékunkat. Nehezen vettük fel azt a tempót amit egy ilyen fiatal csapatnak játszania kell! Kértem a játékosoktól, hogy végre hazai pályán is mutassuk meg miért állunk ott a tabellán, ahol állunk! Ez most nem jött össze, de üldözzük tovább az Abonyt!"

Női kézilabda NB II 11. forduló ifjúsági mérkőzés

Kézilabda Szeged SE - Túrkevei VSE 41-21 (19-14) Szeged, Etelka sor, 50 néző. Vezette: Bajusz, Ubornyák. KSZSE: ALMÁSI - BERNÁTSKY 4, PUHALÁK 10, BALOG 4,TÓTVÁRADI S. 7, HORVÁTH 5, Demus 1. Csere: Sebestény 1, Csikós 2, Deák 1, GIRICZ 4, Kis 2. Vezetőedző: Gera Norbert. Gera Norbert: "A 'kicsik' majdnem tökéletesen leutánozták a felnőtt csapatot. Gyengén kezdtek, aztán szépen lassan játékba lendültek, a végén meg robogtak! Azonban jobb csapatok ellen az ilyen kezdés megbosszulhatja magát. A győzelem azonban újabb lökést adhat a következő hetekhez."

Nyílt OSB mérkőzés

Kézilabda Szeged SE – Hódmezővásárhelyi LKC 20–22 (8–7) Szeged, Etelka-sor, 50 néző. KSZSE: Tóth – Koltai 1, NÉMET 8, DEÁK 7, Speth 2, Simhercz, Giricz 2. Csere: Szántó (k), Virág, Kálmán, Sevaracz, Kucsera, Bajusz, Várady. Vezetőedző: Miklósné Kocsis Éva Miklósné Kocsis Éva: "Annak ellenére, hogy tanulóévnek számít az OSB, mégis fájó, hogy vereséget szenvedtünk a nagyon lelkesen játszó vásárhelyi csapattól. Sajnos az edzéslátogatottság csökkenésével romlik a játékosaim teljesítménye is. Sokan még mindig nem hiszik el, hogy csak az elvégzett munka vezet eredményhez!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.