Női kézilabda: KSZSE-győzelem a Túrkeve ellen + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Szombaton NB II-es női kézilabda-mérkőzésen lépett pályára a KSZSE női csapata a Túrkeve ellen az Etelka soron. A hazaiak nagy fölénnyel győztek a megerősödött vendégek ellen. Nyertek az ifik is, a serdülőknek azonban meggyűlt a bajuk a hódmezővásárhelyi riválissal.

A bajnokságban a második helyen álló KSZSE szokatlan felállásban játszotta végig az első félidőt, ezért a szezon közben megerősödött vendégek – némi meglepetésre – szorosan tartották az eredményt. A számukra hízelgő állás sokáig kitartott, azonban a második félidő közepére elkészültek erejükkel. A szegedi fiatalok összeszedték magukat, összeállt a védekezés, s mindezt remek kapusteljesítménnyel párosították, így ebben a szakaszban 13 lőtt góljukra csak kettő válasz érkezett. A büntetők értékesítésével sajnos ismét hadilábon álltak.

Női kézilabda NB II 11. forduló

Kézilabda Szeged SE – Túrkevei VSE 33-20 (14-13)
Szeged, Etelka sor, 50 néző. Vezette: Bajusz, Ubornyák.
KSZSE: SZALMA D. – Puhalák 1, SZALMA N. 5, HOMOKI 8, Sebestény 1, FORGÓ 7, Horváth 2. Csere: Almási (k), TÖRÖK 3, Tótváradi 2, KOVÁCS 3, Miklós 1. Vezetőedző: Gera Norbert

Gera Norbert: “Rengeteg technikai hiba és kihagyott ziccer jellemezte a játékunkat. Nehezen vettük fel azt a tempót amit egy ilyen fiatal csapatnak játszania kell! Kértem a játékosoktól, hogy végre hazai pályán is mutassuk meg miért állunk ott a tabellán, ahol állunk! Ez most nem jött össze, de üldözzük tovább az Abonyt!”

Női kézilabda NB II 11. forduló ifjúsági mérkőzés

Kézilabda Szeged SE – Túrkevei VSE 41-21 (19-14)
Szeged, Etelka sor, 50 néző. Vezette: Bajusz, Ubornyák.
KSZSE: ALMÁSI – BERNÁTSKY 4, PUHALÁK 10, BALOG 4,TÓTVÁRADI S. 7, HORVÁTH 5, Demus 1. Csere: Sebestény 1, Csikós 2, Deák 1, GIRICZ 4, Kis 2. Vezetőedző: Gera Norbert.

Gera Norbert: “A ‘kicsik’ majdnem tökéletesen leutánozták a felnőtt csapatot. Gyengén kezdtek, aztán szépen lassan játékba lendültek, a végén meg robogtak! Azonban jobb csapatok ellen az ilyen kezdés megbosszulhatja magát. A győzelem azonban újabb lökést adhat a következő hetekhez.”

Nyílt OSB mérkőzés

Kézilabda Szeged SE – Hódmezővásárhelyi LKC 20–22 (8–7)
Szeged, Etelka-sor, 50 néző.
KSZSE: Tóth – Koltai 1, NÉMET 8, DEÁK 7, Speth 2, Simhercz, Giricz 2. Csere: Szántó (k), Virág, Kálmán, Sevaracz, Kucsera, Bajusz, Várady. Vezetőedző: Miklósné Kocsis Éva
Miklósné Kocsis Éva: “Annak ellenére, hogy tanulóévnek számít az OSB, mégis fájó, hogy vereséget szenvedtünk a nagyon lelkesen játszó vásárhelyi csapattól. Sajnos az edzéslátogatottság csökkenésével romlik a játékosaim teljesítménye is. Sokan még mindig nem hiszik el, hogy csak az elvégzett munka vezet eredményhez!”

Előző sztori

Jótékonysági est volt a felsővárosi templomban

Következő sztori

Orbán-Gyurcsány szópárbaj a Parlamentben

Legutóbbi hasonló cikkek