Bulvár

Estére megjöhet a fehér tél

Estére megjöhet a fehér tél

2010. november 26., péntek
Estére megjöhet a fehér tél

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) híradása szerint nyugaton és északon az esőt már hó válthatja fel, így leszámítva az október végi rövid látogatást, ma estére megérkezik a fehér tél.

Kezdetben keleten nagyrészt erősen felhős lesz az ég, kisebb eső, néhol havas eső, ónos eső is kialakulhat, később átmenetileg csökken a felhőzet, megszűnik a csapadék, néhány órára kisüt a nap - írja honlapján az OMSZ. Nyugaton eleinte gyengén felhős lesz az ég, majd délnyugat felől lassanként beborul az ég, és délutántól fokozatosan egyre többfelé várható eső, de estétől nyugaton, északon az esőt egyre inkább hó válthatja fel. Napközben a keleti, este a Dunántúlon az északira forduló szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A hőmérsékleti maximum általában 3 és 8 fok között alakul. Késő este -1, +4 fok valószínű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.