Bulvár

Csak a szerencsének köszönheti életét az ittas sofőr

Csak a szerencsének köszönheti életét az ittas sofőr

2010. november 4., csütörtök
Csak a szerencsének köszönheti életét az ittas sofőr

Könnyű sérülésekkel megúszta a száguldást követő ütközést egy ittas fiatalember Hódmezővásárhelyen csütörtökre virradó éjszaka. Életét csak a szerencsének köszönheti - tájékoztatta portálunkat Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivő.

A 21 éves hódmezővásárhelyi férfi barátaival Szegeden szórakozott, majd hazavitték. Ezután autóba ült és elindult a Damjanich utcán a belváros irányába. A játszóteret követő kanyarban gyorshajtás miatt elveszítette az uralmát a járműve felett, majd lehaladt a füves területre. Sodródni kezdett, majd egy fának ütközött, ami megdobta és visszafordította a kocsit. A balesetet a helyi körzeti megbízottak észlelték, ők hívták a mentőket és a tűzoltókat. A vásárhelyi mentők a szegedi Traumatológiai Klinikára vitték a férfit, a tűzoltók pedig áramtalanították a járművet. Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel megúszta az ütközést, azonban ittasan ült a volán mögé. Ellene ittas járművezetés vétsége miatt büntetőeljárást kezdeményezett a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.