A szegedi és veszprémi szurkolók összefognak a válogatottért

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A holnapi Pick-Szeged–MKB Veszprém férfi kézilabda-rangadó előtt a két klub szurkolói közös szimpátiatüntetést szerveznek a magyar válogatott mellett – írja a Nemzeti Sport Online.

Az MKB Veszprém és a Pick-Szeged szurkolói a héten kicsúcsosodott Nagy László-ügy kapcsán szeretnék kifejezni, hogy egységesen kiállnak a válogatott mellett. Ezt egyrészt a Himnusz eléneklésével, illetve transzparensekkel szeretnék jelezni.
„Nekünk nem levelek írásával, hanem a hangunkkal kell kiállnunk a magyar válogatott mellett. Számunkra ez nem csak Nagy Laci ügye, hanem az egész válogatotté, mert a magyar válogatott egy és oszthatatlan, ahogy a szurkolótábor is. Értjük a játékosok által megfogalmazott problémákat, és ezt a szegedi drukkerekkel összefogva szeretnénk is kifejezni a holnapi mérkőzésen” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak az MKB Veszprém fan club elnöke, Remport Csaba.
Veszprémi „kollégájával” egyetértett a szegediek vezérszurkolója, Kardos Antal is.
„A szegedieknek egy kicsit mást jelent Nagy Laci személye, hiszen csapatunk korábbi játékosáról van szó, aki egy nagyszerű sportember. Ezt bizonyítja, hogy társai kiálltak mellette, mi pedig kiállunk a csapat mellett” – fogalmazott Kardos Antal.

(Forrás: www.nemzetisport.hu)

Default thumbnail
Előző sztori

76 800 forintra emelkedik a minimálbér

Következő sztori

A készülő felsőoktatási törvényről is tanácskoztak

Legutóbbi hasonló cikkek