Bulvár

Több mint félmillió forintos civil segítség Kolontárnak

Több mint félmillió forintos civil segítség Kolontárnak

2010. október 14., csütörtök
Több mint félmillió forintos civil segítség Kolontárnak

Az EX-ANTE 2002 Kft. évek óta törekszik - a vállalkozás méretének és teljesítőképességének megfelelő - felelős társadalmi szerepvállalás megvalósítására - olvasható a vállalkozás sajtóközleményében.

A civil szervezetek, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok segítése, valamint a bajba jutottak adományokkal való támogatása a cég üzleti céljainak részévé vált. "Kolontár, Devecser, Somlóvásárhely és a többi, katasztrófával sújtott település lakóinak fájdalma és küzdelme megrendítette vállalkozásunk tagjait és minden munkavállalóját, ezért közösen úgy határoztunk, hogy a cég 2010. évre várható árbevételének 1%-át, azaz 580.000 forintot felajánlunk az iszapkatasztrófa károsultjainak megsegítésére, melyet a mai napon át is utaltunk Kolontár Község Önkormányzata által a vörösiszap károsultjainak megsegítésére nyitott, 11748090-15427298-06540009 számú számlára" - áll a sajtóanyagban. EX-ANTE 2002 Kft. a korábbi évektől eltérően ezúttal a nyilvánosság elé lépve nyújtott anyagi segítséget a bajbajutottaknak, annak érdekében, hogy kezdeményezése követendő például szolgáljon más hazai kis- és középvállalkozásoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.