Több mint félmillió forintos civil segítség Kolontárnak

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az EX-ANTE 2002 Kft. évek óta törekszik – a vállalkozás méretének és teljesítőképességének megfelelő – felelős társadalmi szerepvállalás megvalósítására – olvasható a vállalkozás sajtóközleményében.

A civil szervezetek, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok segítése, valamint a bajba jutottak adományokkal való támogatása a cég üzleti céljainak részévé vált.

“Kolontár, Devecser, Somlóvásárhely és a többi, katasztrófával sújtott település lakóinak fájdalma és küzdelme megrendítette vállalkozásunk tagjait és minden munkavállalóját, ezért közösen úgy határoztunk, hogy a cég 2010. évre várható árbevételének 1%-át, azaz 580.000 forintot felajánlunk az iszapkatasztrófa károsultjainak megsegítésére, melyet a mai napon át is utaltunk Kolontár Község Önkormányzata által a vörösiszap károsultjainak megsegítésére nyitott, 11748090-15427298-06540009 számú számlára” – áll a sajtóanyagban.

EX-ANTE 2002 Kft. a korábbi évektől eltérően ezúttal a nyilvánosság elé lépve nyújtott anyagi segítséget a bajbajutottaknak, annak érdekében, hogy kezdeményezése követendő például szolgáljon más hazai kis- és középvállalkozásoknak.

Előző sztori

Összeállt az Armel Operaverseny és Fesztivál zsűrije

Következő sztori

Fogadalmi templom