Közélet

Szegedi segítség a vörösiszap áldozatainak

Szegedi segítség a vörösiszap áldozatainak

2010. október 12., kedd
Szegedi segítség a vörösiszap áldozatainak

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány és az Orpheus Állatvédő Egyesület szegedi közhasznú és kiemelkedően közhasznú nonprofit szervezetként pénzbeli adománnyal segítette a vörösiszap katasztrófa miatt bajba került családokat.

Egy nem várt környezeti katasztrófa bármelyikünk családját elérheti, életünk munkáját teheti tönkre pillanatok alatt. A közös összefogás jegyében ahogyan csak tudunk, segítsünk együtt. Az újjáépítéshez minden forintra szükség van. Sok kicsi sokra megy! - hangzik a szervezetek felhívása. Az alapítvány és az egyesület vezetői arra kérik a lakosságot, hogy aki teheti, a lehetőségeihez mérten segítsen a Magyar Kármentő Alapon keresztül, amelyet az állam külön erre a célra hozott létre. Belföldi utalásnál a 11794022-22222222, külföldi utalásnál pedig a HU 28117940-2222222222-00000000 számlaszámra lehet az adományra szánt összeget eljuttatni az alap részére. Karitatív szervezetek keresése, emeltdíjas számok tárcsázása mellett ez a legközvetlenebb támogatási mód. Korábbi tapasztalatok szerint sok esetben sajnos az odanyújtott adományok nem úgy és nem olyan formán jutnak célba, mint azt a támogatók elvárnák… Ezért az egyesület és az alapítvány is a Magyar Kármentő alapba fizette be szabad forintjait. Segítsen Ön is, melyet a bajbajutott családok nevében hálásan köszönünk! - írja a

Mátrix Alapítvány

és az

Orpheus Egyesület

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.