Novemberi Szerencsenapok Extra
/

Rendőrkézen egy top 10-es körözött

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai fogták el azt a 60 éves szegedi férfit, akit többek között a Szegedi Rendőrkapitányság és a Csongrád Megyei Bíróság is körözött csalás és adócsalás miatt. A bűnöző szerepelt a Csongrád megyei top 10-es listán is.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Mindszenti Rendőrőrsének járőrei pénteken délután külterületi szolgálat ellátása során a Miási út mellett járőröztek, amikor egyikőjük felismerte a körözési dossziéban szereplő férfit. Igazoltatták, aki először azt mondta, hogy nincs nála semmilyen irat, ezért bediktálta adatait. Annak ellenőrzése során azonban a rendszer jelezte, hogy ilyen személy nem létezik. Miután az egyenruhások elmondták a férfinak, hogy pontosan tudják, kiről van szó, nem tagadott tovább és bevallotta, hogy valóban őt körözik a hatóságok. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei ezután elfogták, majd őrizetbe vették. További sorsáról a körözést elrendelő hatóságok döntenek.
Ugyancsak őrizetben van az az 59 éves férfi is, akit szintén a vásárhelyi rendőrök fogtak el vasárnap este. Ellene a Szegedi Városi Bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot, mivel segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárás folyik ellene. A férfi még 2008-ban ütött el Székkutason egy kislányt, majd autójába ültette, hazavitte és eltávozott a helyszínről. A gyerek szerencsére csak könnyebben sérült meg – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Előző sztori

Az APEH-osztályvezetőből ügyvéd-adótanácsadó

Default thumbnail
Következő sztori

Lopott kocsi és hamis okmányok Kiszombornál

Legutóbbi hasonló cikkek