Bulvár

Motoros ütközött kerékpárossal Mártélyon

Motoros ütközött kerékpárossal Mártélyon

2010. október 22., péntek
Motoros ütközött kerékpárossal Mártélyon

Pénteken 12 óra körül Mártély üdülő telepen a Petőfi utcában (a rendelőintézetnél) motoros kerékpárossal ütközött. A két személy járművén egymással szemben haladt, amikor a sötét színű robogóval közlekedő férfi eddig ismeretlen körülmények miatt áttért a menetirány szerinti bal oldalra és érintőlegesen ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő kerékpárossal.

A baleset következményeképpen a kerékpáros idősebb úr elvesztette az uralmat a járműve felett és elesett, akit a mentők vizsgálat céljából kórházba szállítottak. A motorkerékpáros segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrség kéri annak a személynek a jelentkezését, aki a motorkerékpárral utazott, illetve azok jelentkezését, akik esetlegesen a baleset szemtanúi voltak, hogy keressék fel a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságot, vagy hívják az ingyenesen hívható 107, 112 segélyhívó számot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.