Labdarúgás: ötöt kapott az UTC Ásotthalmon

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sima vereséget szenvedett az Ujszegedi TC a labdarúgó megyei I. osztály 10. fordulójában. Pálfy Zoltán tanítványai az éremesélyes Ásotthalom otthonában kaptak ki, az első félidő közepén két perc alatt kapott két gól pecsételte meg sorsukat.

Nehéz sorozatot kezdett az újonc UTC a megyei I. osztályban, hiszen sorrendben az Ásotthalom, a Kistelek és a Mindszent, azaz három élcsapat ellen kell pályára lépniük Erhardtéknak. Az első találkozó nem sikerült a legjobban, ugyanis a nyáron alaposan megerősödött ásotthalmiak 5-0-ra verték az újszegedieket.
A sportszerű meccs eleje kiegyenlített játékot hozott, a vendégek előtt is adódott egy ziccer, amit azonban nem tudtak értékesíteni. Az első félidő közepén aztán egy jól eltalált lövéssel előnyt szerzett az esélyes, majd két perccel később ismét Béry hálójában táncolt a labda. Nincs mit szépíteni, ez az eseménysor megfogta az újonc játékosait, az összecsapás további részében jobbára az történt a pályán, amit a hazaiak akartak, ők játszottak fölényben. A második negyvenöt percben újabb három ásotthalmi gólnak tapsolhatott a nagyérdemű, a vége 5-0-s hazai siker lett.
A 11 pontos UTC a tabella tizenegyedik helyén áll. A következő fordulóban ismét egy pokolian nehéz ellenfél következik: október 23-án (szombaton) 14.30-kor a Kisteleki TE gárdája látogat a Kertész utcába.

A labdarúgó megyei I. osztály 10. fordulójában:

Ásotthalom TE – Ujszegedi TC 5-0 (2-0). Ásotthalom, 200 néző, vezette: Szeles Ádám.
Ásotthalom: Ábrahám – Papp, Vastag, Rasztik, Németh, Pataki, Kothencz, Szlobodnyik, Andróczki, Bokányi (Lakatos), Szűcs. Vezetőedző: Gyenge Balázs.
UTC: Béry – Farkas A. (Török), Farkas Sz., Erhardt (Vékes), Szabó L. (Molnár), Szántó, Jaksa (Molnár), Péczely, Fejsze, Tóth Z., Balogh N.. Vezetőedző: Pálfy Zoltán.
Gólszerzők: Pataki, Kothencz, Szlobodnyik, Bokányi (11-esből), Németh.

Pálfy Zoltán: „Jobban, motiváltabban futballoztak a hazaiak, így megérdemelten győztek. Az elején akadt egy biztató időszakunk, ám az első félidő közepén gyors egymásután bekapott gól megroppantott bennünket, megpecsételte sorsunkat. Sajnos több kulcsjátékosom hiányzott sérülés miatt, őket nem sikerült megfelelően pótolni. A mérkőzés tanulságait természetesen át fogjuk beszélni, ki fogjuk elemezni. A következő fordulóban a Kisteleket fogadjuk, remélem, nem ellenünk sikerül nekik a feltámadás…”

Default thumbnail
Előző sztori

Műsorújság: a Telin TV hétfői műsora

Következő sztori

Ivana Ristov: „Szerbiában csak a műfordításból nem lehet megélni”

Legutóbbi hasonló cikkek