Közélet

Kulturális est az iszapár károsultjaiért Vásárhelyen

Kulturális est az iszapár károsultjaiért Vásárhelyen

2010. október 22., péntek
Kulturális est az iszapár károsultjaiért Vásárhelyen

Ahogy portálunk már beszámolt róla,

kulturális estet szervez pénteken a hódmezővásárhelyi Zöld Szikla Művészet- és Természetvédő Alapítvány a szintén vásárhelyi Ifjúsági Házzal (IH) karöltve az iszapár károsultjainak megsegítésére. A szervezők már vasárnap eljuttatják az összegyűjtött adományokat Devecserre.

A szervezők október 22-én, pénteken négy órától várják az érdeklődőket Vásárhelyre, a Kossuth téri IH-hoz, ahol

Benák Katalin

, a Vásárhelyi Látóhatár főszerkesztőjének köszöntője után a Fabatka bábszínház, majd az Ördögfű Zenekar lép fel. A jótékonysági programokba bekapcsolódik még többek között a Kankalin Néptánc Együttes is, este pedig koncertekre várják a vendégeket.

Sulyok Zoltán

szervező portálunknak elmondta, hogy nincs konkrét belépő, adományokat várnak a kikapcsolódni vágyóktól. A bejáratnál az önkormányzat által lepecsételt urnába gyűjtik a pénzt, továbbá tárgyi adományokat is elfogadnak. Mint megtudtuk a vásárhelyi Petőfi Sándor Művelődési Központhoz (PMK) vándorol szombaton az urna, ugyanis ők is gyűjtést szerveznek. Az e-NÍVÓ (Együttműködő Női Vállalkozók Dél-Alföldi Regionális Közhasznú Egyesülete) és a PMK szombaton délután Nemcsak nőknek címmel szervez programot, mely keretében a Mozaik Moziban kiállítást rendeznek, illetve hastánc- és énekbemutatóra várják az érdeklődőket. A pénteki és a szombati gyűjtésből befolyt összeget és a tárgyadományokat pedig a Zöld Szikla Alapítvány juttatja el vasárnap Devecserre. A részletes programért kattintson a plakátra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.