Sport

Hazai pályán is bemutatkozik a Szedeák az A csoportban

Hazai pályán is bemutatkozik a Szedeák az A csoportban

2010. október 13., szerda
Hazai pályán is bemutatkozik a Szedeák az A csoportban

Diákigazolvánnyal ingyenes a belépés

Kosárlabdaünnep lesz pénteken az újszegedi sportcsarnokban. A Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férficsapata hét esztendő után újra A csoportos mérkőzést hoz a Tisza-parti városba. Néhány fontos tudnivaló a pénteki nappal kapcsolatban!

A Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák gárdája a bajnokság 2. fordulójában nem kisebb ellenfelet fogad, mint a tavalyi aranyérmes Zalaegerszeget.

A kezdési időpont: 18 óra,

utána U20-as bajnoki: 19.45-kor - szintén a csarnokban.

A belépőjegy ára egységesen 900 forint.

A szegedi oktatási intézményekben tanuló diákok a diákigazolvány felmutatása után egy regisztrációs jegyet kapnak, amellyel ingyen mehetnek be a meccsre.

(A regisztrációs jegyet egy külön pultnál lehet átvenni, célszerű nem az utolsó pillanatban érkezni.) Kapható lesz az egész idényre szóló bérlet is, ára 14 ezer forint (a szezon valamennyi hazai bajnoki és magyarkupa-mérkőzésére érvényes - a bérlet vásárlásával némi összeget meg is takaríthat, aki megvásárolja).

A pénztár pénteken 16.30-kor nyit

a csarnokban. A mérkőzésről csütörtökön beharangozó írással jelentkezünk, pénteken pedig természetesen élő, online közvetítést adunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.