Hazai pályán is bemutatkozik a Szedeák az A csoportban

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Diákigazolvánnyal ingyenes a belépés

Kosárlabdaünnep lesz pénteken az újszegedi sportcsarnokban. A Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férficsapata hét esztendő után újra A csoportos mérkőzést hoz a Tisza-parti városba. Néhány fontos tudnivaló a pénteki nappal kapcsolatban!

A Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák gárdája a bajnokság 2. fordulójában nem kisebb ellenfelet fogad, mint a tavalyi aranyérmes Zalaegerszeget. A kezdési időpont: 18 óra, utána U20-as bajnoki: 19.45-kor – szintén a csarnokban.

A belépőjegy ára egységesen 900 forint.

A szegedi oktatási intézményekben tanuló diákok a diákigazolvány felmutatása után egy regisztrációs jegyet kapnak, amellyel ingyen mehetnek be a meccsre. (A regisztrációs jegyet egy külön pultnál lehet átvenni, célszerű nem az utolsó pillanatban érkezni.) Kapható lesz az egész idényre szóló bérlet is, ára 14 ezer forint (a szezon valamennyi hazai bajnoki és magyarkupa-mérkőzésére érvényes – a bérlet vásárlásával némi összeget meg is takaríthat, aki megvásárolja).

A pénztár pénteken 16.30-kor nyit a csarnokban.

A mérkőzésről csütörtökön beharangozó írással jelentkezünk, pénteken pedig természetesen élő, online közvetítést adunk.

Előző sztori

Műsorújság: a Telin TV szerdai műsora

Következő sztori

Vélemény: Prototípus