Bulvár

Három órát kell várni Nagylaknál

Három órát kell várni Nagylaknál

2010. október 25., hétfő
Három órát kell várni Nagylaknál

A nagylaki határátkelőhely kilépő oldalán háromórás várakozás alakult ki, az egyszerre nagy számban határátlépésre jelentkező tehergépjárművek miatt – közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrség információi szerint a hétvégi "kamionstop", valamint a mai napon az M1-es autópályán történt közlekedési baleset miatt nagy számban tehergépjárművek torlódtak fel, akik amint felszabadult az autópálya folytatták útjukat és szinte egy időben jelentkeztek kilépésre a Nagylakon. A rendőrség a román szervekkel szorosan együttműködve megtesz mindent a várakozási idő csökkentése érdekében. Javasolják a tehergépjárművel Romániába közlekedőknek, hogy a torlódások elkerülése érdekében válasszák a gyulai határátkelőhelyet, ahol jelenleg kisebb várakozással tudnak kilépni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.