Bulvár

Engedély nélküli fegyver az autóban

Engedély nélküli fegyver az autóban

2010. október 15., péntek
Engedély nélküli fegyver az autóban

Őrizetbe vette a Szegedi Rendőrkapitányság azt a 60 éves olasz-svájci kettős állampolgárt, akit tegnap délután vontak intézkedés alá a szegedi Victor Hugo utcában.

A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei egy svájci honosságú személygépkocsi sofőrjét igazoltatták a Victor Hugo utcában. Ennek során előkerült egy éles maroklőfegyver, valamint hozzátartozó lőszerek. A 60 éves olasz-svájci kettős állampolgár nem rendelkezett engedéllyel a fegyvertartásra, ezért őt és a vele utazó nőt előállították az egyenruhások. A késő éjszakába nyúló halaszthatatlan nyomozási cselekményeket követően a Szegedi Rendőrkapitányság visszaélés lőfegyverrel és lőszerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a férfi, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. A férfit a rendőrség kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását. A gyanúsítottal együtt utazó nőt elengedték a rendőrök. A bűncselekmény kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.