Sport

A Temesvárt is legyőzte a Kosársuli

A Temesvárt is legyőzte a Kosársuli

2010. október 23., szombat
A Temesvárt is legyőzte a Kosársuli

Pénteken edzőmeccset játszott az NB I/B-s felnőtt kosárcsapat a szintén II. ligás Temesvári Sportiskola ellen. Utasiék eléggé tartalékosan léptek pályára, ugyanis a hetek óta hiányzó Czibere és Kukla mellett a beteg Dani és a szerdán megsérült Mócsai sem játszott.

A rendkívül magas játékosokból álló fiatal román vendégcsapat 210 cm körüli centereit jól kihasználva remekül kezdett. A vásárhelyiek viszont kiválóan dobtak mezőnyből: Utasi és Vas szinte hibátlanul célzott, így fokozatosan nőtt a Kosársuli előnye. A második félidő elején a 18 pontos hazai vezetést gyorsan 8-ra csökkentették egész pályás letámadásukkal a temesváriak. Az időkérés helyre tette a hazai csapatot, centereik feljavult játékával újra elhúzott a Kosársuli. Az utolsó negyedben kipontozódtak a legmagasabb román játékosok, így magabiztos vásárhelyi siker született a rendkívül jó iramú, küzdelmes mérkőzésen. A vásárhelyi szurkolók a péntek esti edzőmeccs után legközelebb október 30-án szombaton láthatják kedvenceiket, akkor Vas Péterék a Budafok csapatát fogadják.

EnterNet Vásárhelyi KS – CSS Bega Timisoara 83-60 (21-16, 25-15, 21-20, 16-9)

Kosársuli:

Szilágyi (7), UTASI (13/6), VAS (21), Babut (14), Bartucz (6).

Csere:

Schéda (6), Böszörményi (10), Grezsa (2), Rácz (4), Czuprák (-).

Edző:

Elek András.

Segédedző:

Kis Sándor.

Elek András edző:

"Nagyon jó felkészülési meccs volt, erősen tartalékos csapatunk jól megoldotta a védekezést. A román fiatalok nagyon ügyesek, lelkesek voltak, szerb edzőjük végig űzte, hajtotta őket. A két 18 éves centert szívesen látnám csapatunkban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.