Sport

Továbbra is van névadószponzora a Kosársulinak

Továbbra is van névadószponzora a Kosársulinak

2010. szeptember 3., péntek
Továbbra is van névadószponzora a Kosársulinak

Csütörtökön Elek András, a Vásárhelyi Kosársuli elnöke és Bauer Róbert, az Enternet Investment Zrt. igazgatóságának elnöke a Fekete Sas Kávézóban aláírta azt a támogatói szerződést, amelynek értelmében a 2010-2011-es szezonban is EnterNet Vásárhelyi Kosársuli néven fog szerepelni az NBI/B csoportban a hódmezővásárhelyi férfi kosárcsapat. Az együttes jövő szombaton mutatkozik be a hazai közönség előtt.

Bauer Róbert

elmondta: cégük vidéken biztosít teljes körű telekommunikációs szolgáltatásokat, ezért is választottak egy vidéki csapatot. Kiemelte: az egyesületnél végzett szakmai munka rendkívül magas színvonalú, erről ő maga is megbizonyosodott, amikor körbevezették az edzéseken. Egyelőre egyéves szerződést kötöttek, de nyitottak további együttműködési megállapodások megkötésére is. Ez az egyesület volumenéhez képest rendkívül jelentős összeget takaró megállapodás nyugodt körülményeket biztosít az eredményes és sikeres szakmai munkához – mondta

Elek András

, aki hozzátette: remélhetőleg helyi cégek és vállalkozók is a csapat mellé állnak. A bajnokság hamarosan megkezdődik az előzetes információk ellenére a csapat szeptember 18-án szombaton hazai pályán lép pályára a Nagykálló csapata ellen, mivel a vendégek teremproblémával küszködnek. Ezt követően szeptember 25-én a Kecskeméti Főiskola csapata érkezik a Hódtói Sportcsarnokba. Nem kell azonban addig várni, hogy valaki lássa a csapatot játszani, hiszen szeptember 11-én szombaton a Baja együttese érkezik edzőmérkőzésre Vásárhelyre. A csapatok este 18 órakor lépnek pályára. Ezt megelőzően azonban már 14 órától is lesznek programok a Hódtói Sportcsarnokban. Először

Balogh „Imsi”

, a Bethlen Gábor Gimnázium tanárlegendájának és a vásárhelyi kosárlabdázás atyjának emlékére játszik egy meccset két bethlenes öregdiákokból álló csapat, majd 15 órától az egyesület utánpótlás csapatai tartanak bemutató mérkőzéseket az Első Nagy Vásárhelyi Kosaras Nap alkalmából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.