Továbbra is van névadószponzora a Kosársulinak

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csütörtökön Elek András, a Vásárhelyi Kosársuli elnöke és Bauer Róbert, az Enternet Investment Zrt. igazgatóságának elnöke a Fekete Sas Kávézóban aláírta azt a támogatói szerződést, amelynek értelmében a 2010-2011-es szezonban is EnterNet Vásárhelyi Kosársuli néven fog szerepelni az NBI/B csoportban a hódmezővásárhelyi férfi kosárcsapat. Az együttes jövő szombaton mutatkozik be a hazai közönség előtt.

Bauer Róbert elmondta: cégük vidéken biztosít teljes körű telekommunikációs szolgáltatásokat, ezért is választottak egy vidéki csapatot. Kiemelte: az egyesületnél végzett szakmai munka rendkívül magas színvonalú, erről ő maga is megbizonyosodott, amikor körbevezették az edzéseken. Egyelőre egyéves szerződést kötöttek, de nyitottak további együttműködési megállapodások megkötésére is.
Ez az egyesület volumenéhez képest rendkívül jelentős összeget takaró megállapodás nyugodt körülményeket biztosít az eredményes és sikeres szakmai munkához – mondta Elek András, aki hozzátette: remélhetőleg helyi cégek és vállalkozók is a csapat mellé állnak.
A bajnokság hamarosan megkezdődik az előzetes információk ellenére a csapat szeptember 18-án szombaton hazai pályán lép pályára a Nagykálló csapata ellen, mivel a vendégek teremproblémával küszködnek. Ezt követően szeptember 25-én a Kecskeméti Főiskola csapata érkezik a Hódtói Sportcsarnokba.
Nem kell azonban addig várni, hogy valaki lássa a csapatot játszani, hiszen szeptember 11-én szombaton a Baja együttese érkezik edzőmérkőzésre Vásárhelyre. A csapatok este 18 órakor lépnek pályára. Ezt megelőzően azonban már 14 órától is lesznek programok a Hódtói Sportcsarnokban. Először Balogh „Imsi”, a Bethlen Gábor Gimnázium tanárlegendájának és a vásárhelyi kosárlabdázás atyjának emlékére játszik egy meccset két bethlenes öregdiákokból álló csapat, majd 15 órától az egyesület utánpótlás csapatai tartanak bemutató mérkőzéseket az Első Nagy Vásárhelyi Kosaras Nap alkalmából.

Default thumbnail
Előző sztori

Novemberben nyit a mórahalmi fürdő új, családbarát részlege

Default thumbnail
Következő sztori

Védőnői szűrőnapok és Show-hajtás Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek