Sport

Nagy méretű zakó az FK-nak Zsombótól

Nagy méretű zakó az FK-nak Zsombótól

2010. szeptember 4., szombat
Nagy méretű zakó az FK-nak Zsombótól

A kék-feketék a múlt heti fiaskó után javítani szerettek volna az újabb hazai mérkőzésükön. Hüvös Gábor csapata azonban egyik csapatrészében sem tudta hozni a tudásának megfelelő színvonalat, a védelem többször zavarba jött, és a támadások kialakítását követően sem tudtak igazán nagy helyzetekig eljutni, így egy csúnya vereséggel jöttek le a pályáról. Jövőhéten idegenben kötelező javítani.

A szurkolók csapatán már a kezdőrúgás után látszott, hogy enerváltan, visszafogottan futballoznak. Mintha nem engedték volna ki a kéziféket. A Zsombó már az első negyedórában több veszélyes akciót vezetett, a Szeged pedig csak "elmaszatolta" támadásait. Csak idő kérdése volt, mikor rezzen a kék-fekete háló. Burzonék a második játékrészre aztán teljesen szétestek, a támadás továbbra sem ment, a középpálya szinte eltűnt, a védelem pedig kapkodva, bizonytalanul muzsikált. Öt lett a vége. Innen jövő hétvégén már csak felfelé visz az út...

Labdarúgó megyei II. osztály, Homokháti csoport, 4. forduló

FK 1899 Szeged-Zsombó 0-5 (0-1).

Szeol-pálya, 150 néző. Vezette: Madácsi.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik - Burzon (Fodor I.), Dervaderics, Herczeg, Meszes, Lednitzky, Kálmán (Majoros), Joszt (Murányi), Imre, Dóra, Túróczi. Edző: Hüvös Gábor.

Zsombó:

Mihálffy B. - Túri, Zádori, Mihálffy G., Németh, Nagy, Kohlrusz (Dusa Gábor), Dusa Gergő, Szűcs, Gyuris, Bárszki (Dobó). Edző: Kiss Károly

Gólszerzők:

Németh 3, Kohlrusz, Szűcs. Hüvös Gábor:

"Bocsánatot kérünk a szurkolóktól."

Ifiknél:

FK 1899 Szeged-Zsombó 3-0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.