Kosárlabda: hazai pályán meccsel a Szedeák

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Edzőmérkőzést játszik csütörtökön este a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata. Az NB I/A újonca hazai pályán fogadja a vajdasági ligaválogatottat.

A szegedi közönség először láthatja felkészülési meccsen a srácokat, Nyilas Istvánt, Tanács Attilát, Simándi Árpádot, a hazatérő Drahos Gábort, Kiss Zsoltot vagy éppen a légiósokat, Bryson McKenzie-t , az amerikai óriást és Nebojsa Dokicsot, a vajkezű szerb magas embert. A Fodor-legénység csütörtökön 19 órakor érdekesnek és izgalmasnak ígérkező összecsapást vív a vajdasági ligaválogatott ellen az újszegedi sportcsarnokban. A belépés természetesen mindenki számára ingyenes, szeretettel várják a szurkolókat!

A sportbarátokra egyébként még egy csemege vár ezen a napon, hiszen a Szeviép-Szeged női együttese “melegíti be” a parkettet a Szedeáknak. Bencze Tamás tanítványai – akik hétvégén már megkezdik az NB I/A csoportos bajnokságot – 17 órai kezdettel a szerb Partizan Beogradot látják vendégül.

Előző sztori

Így kampányoltok ti III.: Kaméleon-hadművelet

Következő sztori

Borszűrő Szent Mihály-szüret Ópusztaszeren