Bulvár

Körözöttek rendőrkézen és kelendő csatornafedők

Körözöttek rendőrkézen és kelendő csatornafedők

2010. szeptember 17., péntek
Körözöttek rendőrkézen és kelendő csatornafedők

Körözött személyeket állítottak elő a rendőrök Szegeden, Kisteleken, és Hódmezővásárhelyen a tegnapi napon – közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy szegedi férfit járőrözési feladatok ellátása során igazoltattak a rendőrök, akiről kiderült, hogy tartás elmulasztása vétség, csalás vétség és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt keresi a Szegedi Városi Bíróság. Kisteleken adócsalás miatt vettek őrizetbe a járőrök egy baksi férfit, akivel szemben adócsalás miatt a bocsátott ki Székesfehérvári Városi Bíróság elfogatóparancsot. Hódmezővásárhelyen két fiatalkorúról derült ki, hogy eltűnés miatt keresi őket a helyi rendőrkapitányság.

Elemelte a fedlapot

Egy hódmezővásárhelyi lakos szeptember 14-én hajnali órákban mászott be egy zárt telephelyre, és onnan négy darab, körülbelül 1 m x 1 m nagyságú vas csatornafedlapot alkalmi lopás módszerével eltulajdonított. A bűncselekménnyel okozott kár megközelíti a 40 ezer forintot. Vele szemben nagyobb értékre üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság.

Két török próbáltak bejutni az országba

Ellenőrzést megkerülve, kijátszva akart két török állampolgár Magyarországra jutni a nagylaki határátkelőhelyen tegnap éjszaka. A két férfi a kamionok takarását kihasználva próbálta illegálisan átlépni a határt, de a határrendészek éberségét nem tudták kijátszani, így elfogták őket. A határsértők nem rendelkeztek a magyarországi tartózkodáshoz szükséges okmányokkal, őket visszatoloncolták Romániába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.