Bulvár

Határsértők sikertelen próbálkozásai

Határsértők sikertelen próbálkozásai

2010. szeptember 11., szombat
Határsértők sikertelen próbálkozásai

Péntek délután és szombat hajnalban összesen 5 határsértőt sikerült elfogni Csongrád megye déli részén – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy afgán férfire Ásotthalmon találtak kora délután, nem sokkal később pedig lakossági bejelentésnek köszönhetően egy palesztin férfit fogtak el a szegedi határrendészek Mórahalom külterületén. A helybéli lakos – mielőtt szólt volna a rendőrségnek – előbb azért megetette, megitatta a határsértőt. Az esti órákban egy Ásotthalomról Szegedre tartó autóbuszon utazó nyugdíjas határrendész figyelt fel egy férfire, aki szintén a buszon utazott. Értesítette kollégáit, mely során kiderült, a gyanús személy afgán állampolgár, és jogszerű magyarországi tartózkodásra jogosító iratokkal nem rendelkezik. Szombat hajnalban Ásotthalom belterületén figyeltek fel a határrendészek két afgán férfire. Valamennyiükkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.