/

Határsértők sikertelen próbálkozásai

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Péntek délután és szombat hajnalban összesen 5 határsértőt sikerült elfogni Csongrád megye déli részén – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy afgán férfire Ásotthalmon találtak kora délután, nem sokkal később pedig lakossági bejelentésnek köszönhetően egy palesztin férfit fogtak el a szegedi határrendészek Mórahalom külterületén. A helybéli lakos – mielőtt szólt volna a rendőrségnek – előbb azért megetette, megitatta a határsértőt. Az esti órákban egy Ásotthalomról Szegedre tartó autóbuszon utazó nyugdíjas határrendész figyelt fel egy férfire, aki szintén a buszon utazott. Értesítette kollégáit, mely során kiderült, a gyanús személy afgán állampolgár, és jogszerű magyarországi tartózkodásra jogosító iratokkal nem rendelkezik. Szombat hajnalban Ásotthalom belterületén figyeltek fel a határrendészek két afgán férfire.

Valamennyiükkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Előző sztori

Buszsofőrre támadt egy férfi

Következő sztori

Kosárlabda: harmadik a Szedeák a Malom Kupán