Bulvár

Másodszor is kiderül, ki Szeged Szépe

Másodszor is kiderül, ki Szeged Szépe

2010. szeptember 3., péntek
Másodszor is kiderül, ki Szeged Szépe

A Nemzetközi Tiszai Halfesztivál keretein belül, 2010. szeptember 4-én, szombaton, este 8 órától rendezik meg a II. Szeged Szépe Szépségkirálynő-választás döntőjét. Szeged egykori legpatinásabb szállodája, a Kass Szálló (Hungária néven is ismert) nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, mely közvetlenül a Tisza szomszédságában, a Stefánián található.

A szervezők sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, aki a helyszínen szeretné megtudni, hogy melyik gyönyörű lány fejére kerül az Alföld fővárosának koronája. A belépés este 7 órától lehetséges. A szépségversenyre 158 fő jelentkezett, 149 regisztrációt fogadtak el. A verseny elődöntőjén 42-en jelentek meg, ebből 14 fő jutott tovább a döntőbe, továbbá egy fő,

Markó Anikó

közönségszavazat alapján foglal helyet a döntős lányok között. A Szeged Szépe lányok az elmúlt héten egy csapatépítésen vettek részt, melyet hivatásos tréner tartott a még profibb csapatmunka elérése érdekében. 2010. augusztus 31-től 2010. szeptember 4-ig, ötnapos intenzív felkészítő táborban lesznek a Szeged Szépe döntősei, napi 8 órában sajátítják el a színpadi mozgást, koreográfiát és mindent, amit egy nívós esemény megkövetel. A rendezvény több helyszínen zajlik (Novotel, Szegedi Tiszai Halfesztivál, Tisza-folyó, régi Hungária Hotel), mely során közismert személyiségek emelik a rendezvény színvonalát. A rendezvény vendége lesz

Elekes Kata

modell, a Topmodell leszek műsorának szereplője,

Bodri Krisztina

modell, Miss World Hungary 2007. Eljön

Márton Beatrix

a Europeface Model & Hostess Management képviseletében. A zsűriben foglal helyet

Bohács Zsolt

parlamenti képviselő, világ- és Európa-bajnok kenus, Pintér Ferenc ügyvéd, SZMJV Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának elnöke, Juronics Tamás, Kossuth-díjas táncművész, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője, a Szegedi Nemzeti Színház művészeti igazgatója, táncos, koreográfus, rendező. A rendezvényen táncbemutatók színesítik majd az eseményt. A verseny különlegessége, hogy a szépségen és kisugárzáson túl különböző teszteket kell majd a lányoknak kitölteniük melyek eredménye szintén számítani fog a helyezések megszerzésében. Ezek három irányt céloznak: lesznek benne intelligenciára vonatkozó, általános műveltségi, továbbá Szeged-ismereti kérdések. Nagyon erősnek ígérkezik a mezőny, ebből kifolyólag az következhet, hogy ez is eldöntheti a dobogós helyek sorsát, mint ahogy erre tavaly is rendkívüli példa mutatkozott. A zsűrizés és pontozás adatlapjai nyilvánosságra kerülnek, ezáltal áttekinthetővé teszik a lányok eredményeit az érdeklődők számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.