Másodszor is kiderül, ki Szeged Szépe

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nemzetközi Tiszai Halfesztivál keretein belül, 2010. szeptember 4-én, szombaton, este 8 órától rendezik meg a II. Szeged Szépe Szépségkirálynő-választás döntőjét. Szeged egykori legpatinásabb szállodája, a Kass Szálló (Hungária néven is ismert) nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, mely közvetlenül a Tisza szomszédságában, a Stefánián található.

A szervezők sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, aki a helyszínen szeretné megtudni, hogy melyik gyönyörű lány fejére kerül az Alföld fővárosának koronája. A belépés este 7 órától lehetséges.
A szépségversenyre 158 fő jelentkezett, 149 regisztrációt fogadtak el. A verseny elődöntőjén 42-en jelentek meg, ebből 14 fő jutott tovább a döntőbe, továbbá egy fő, Markó Anikó közönségszavazat alapján foglal helyet a döntős lányok között.
A Szeged Szépe lányok az elmúlt héten egy csapatépítésen vettek részt, melyet hivatásos tréner tartott a még profibb csapatmunka elérése érdekében. 2010. augusztus 31-től 2010. szeptember 4-ig, ötnapos intenzív felkészítő táborban lesznek a Szeged Szépe döntősei, napi 8 órában sajátítják el a színpadi mozgást, koreográfiát és mindent, amit egy nívós esemény megkövetel.
A rendezvény több helyszínen zajlik (Novotel, Szegedi Tiszai Halfesztivál, Tisza-folyó, régi Hungária Hotel), mely során közismert személyiségek emelik a rendezvény színvonalát. A rendezvény vendége lesz Elekes Kata modell, a Topmodell leszek műsorának szereplője, Bodri Krisztina modell, Miss World Hungary 2007. Eljön Márton Beatrix a Europeface Model & Hostess Management képviseletében. A zsűriben foglal helyet Bohács Zsolt parlamenti képviselő, világ- és Európa-bajnok kenus, Pintér Ferenc ügyvéd, SZMJV Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának elnöke, Juronics Tamás, Kossuth-díjas táncművész, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője, a Szegedi Nemzeti Színház művészeti igazgatója, táncos, koreográfus, rendező. A rendezvényen táncbemutatók színesítik majd az eseményt. A verseny különlegessége, hogy a szépségen és kisugárzáson túl különböző teszteket kell majd a lányoknak kitölteniük melyek eredménye szintén számítani fog a helyezések megszerzésében. Ezek három irányt céloznak: lesznek benne intelligenciára vonatkozó, általános műveltségi, továbbá Szeged-ismereti kérdések. Nagyon erősnek ígérkezik a mezőny, ebből kifolyólag az következhet, hogy ez is eldöntheti a dobogós helyek sorsát, mint ahogy erre tavaly is rendkívüli példa mutatkozott. A zsűrizés és pontozás adatlapjai nyilvánosságra kerülnek, ezáltal áttekinthetővé teszik a lányok eredményeit az érdeklődők számára.

Előző sztori

Szűcs Édua mosolyterápiája a Somogyi-könyvtárban

Következő sztori

32 milliárdot tettünk az orvosi köpeny zsebébe