Gazdaság

Cash&Carry áruház épül a logisztikai központban

Cash&Carry áruház épül a logisztikai központban

2010. szeptember 23., csütörtök
Cash&Carry áruház épül a logisztikai központban

A Hansa-Kontakt Kft. saját beruházásaként elkészülő négyezer négyzetméteres Cash&Carry áruházának alapkövét tette le ma délelőtt a szegedi logisztikai központban Kis István ügyvezető igazgató és a meghívására érkezett Botka László polgármester.

Az 1995-ben alakult Hansa-Kontakt Kft. tisztán magyar tulajdonosokkal és menedzsmenttel működik. Fő tevékenységi körük az élelmiszer-, vegyi áru-, dohány- és ital termékek disztribúciója. Megalakulásukat követő 10 éven belül Dél-Magyarország egyik legnagyobb logisztikai cégévé fejlődtek, árbevétel tekintetében az irányadó tagvállalatok közé tartoznak. Ezt a pozíciót az elmúlt években nem csak megtartották, hanem jelentősen erősítették is. Hosszútávú céljaik elérése érdekében egy olyan logisztikai központot alakítottak ki Szegeden, amely az uniós elvárásoknak maximálisan megfelel és a város kereskedelmi fejlődését is nagyban elősegíti. Ennek a fejlődési folyamatnak a részeként kezdték meg az új Cash&Carry áruházuk építését is, ahol közel 70 új munkahelyet teremtve, a kiskereskedőket kívánják majd kiszolgálni. Nemcsak az épület készül el, hanem a parkolóhelyeket is kialakítanak, és több mint ötezer négyzetméteren parkosítást végeznek. „A közeli 28.000 négyzetméteres nagykereskedelmi raktárunkkal így még gyorsabban és hatékonyabban tudjuk majd a vásárlói igényeket kielégíteni” – mondta el portálunknak

Kis István

, a cég ügyvezető igazgatója. „Az új létesítményben különleges megoldásokkal tesszük majd könnyebbé a vásárlást kereskedő partnereink részére.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.