Bulvár

Több mint négyszáz baleset történt a hétvégén

Több mint négyszáz baleset történt a hétvégén

2010. augusztus 2., hétfő
Több mint négyszáz baleset történt a hétvégén

Több mint négyszáz közúti baleset történt a hétvégén az országban, három halálos kimenetelű volt - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

Pénteken, szombaton és vasárnap összesen 414 közúti közlekedési baleset történt. Ebből 3 halálos kimenetelű volt, 58 súlyos, 104 könnyű sérüléssel végződött, 249 személyi sérülés nélküli, anyagi káros baleset - olvasható az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közleményében, a police.hu oldalon. A közlés szerint az ellenőrzések során 218 esetben színeződött el a szonda. Mint írták, a rendőrök 224 személyt értek tetten bűncselekmény elkövetése közben, 110 körözöttet fogtak el, és 732 embert állítottak elő az ország területén. Az ORFK tájékoztatása szerint a hétvégén ketten fulladtak vízbe. Közölték: "nagyobb mértékű" forgalomnövekedéssel kell számolni az ártándi közúti határátkelőhelyen és Röszkénél a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjról hazautazók és a szabadságra indulók nagy száma miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.