Közélet

Szanyi Tibor: bátor és becsületes embereket indít az MSZP

Szanyi Tibor: bátor és becsületes embereket indít az MSZP

2010. augusztus 7., szombat
Szanyi Tibor: bátor és becsületes embereket indít az MSZP

Kampányfelkészítő körúton járt Szanyi Tibor: pénteken Nyíregyházán tartott előadást az MSZP választási stratégiájáról, szombaton pedig Budapesten a Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyei, valamint fővárosi párttagok előtt ismertette a szocialisták főbb törekvéseit - olvasható a Heti Válasz honlapján.

Mint pénteken kiderült, az MSZP a településeknek több mint a felében, legalább 1600 helyen állít majd jelölteket, vagyis Szanyi Tibor kampányfőnök mai szavaival élve pártja ezerhatszáz "bátor és becsületes" embert indít az önkormányzati választáson. Szanyi szerint az egyik legfontosabb cél a szocialista párt megtépázott becsületének helyreállítása, ugyanis véleménye szerint "divat" lett szidni az MSZP-seket, és ezen változtatni kell. A budapesti eseményen jelenlévőket arra intette a pár hete megválasztott kampányfőnök, hogy tiltakozzanak, mikor a Fidesz börtöntöltelékként láttatja a szocialistákat, hiszen a párttagok túlnyomó többsége igenis becsületes. A választási győzelem érdekében arra is felhívta a figyelmet a korábban az MSZP megmondóembereként is elhíresült politikus, hogy a településeken alkossanak szövetséget "más baloldali, demokratikus pártokkal, civil szervezetekkel". További részleteket

a Heti Válasz honlapján

olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.