/

Presser Gábor a Szegedi Ifjúsági Napokon

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csík zenekar és a Fabula Rasa vendégeként Presser Gábor is föllép a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) augusztus 25-én – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A fesztiválozó közönség ritkán jut olyan zenei csemegéhez, mint amit a Szegedi Ifjúsági Napok nyújt a nyárzáró rendezvény “nulladik” napján. A buli indításaként több hazai etno csapat: a Besh o Drom, a Fabula Rasa és a Csík zenekar, valamint Parov Stelar lép majd föl. A Csík zenekar és Fabula Rasa öt-öt szám erejéig Presser Gábort látja vendégül.
A Csík és Presser Gábor együttműködése nem új keletű, a zenekar legújabb koncertlemezén is közreműködik az LGT vezéralakja.
A SZIN-t, a hazai fesztiválévad hagyományos záró rendezvényét idén augusztus 25. és 29. között tartják olyan sztárok részvételével, mint a Europe, a finn The Rasmus és a Sugababes. A fesztivál vendége lesz a Scooter is. A német techno-hardcore banda népszerűsége még a szervezőket is meglepte, ezért az elővételes napijegy-eladási adatok láttán a csapat a Nagyszínpadon fog koncertezni augusztus 27-én.
Természetesen a magyar kedvencek sem maradnak ki a fellépők közül: koncertezik a Tisza-parton a Quimby, a Magashegyi Underground, Péterfy Bori, s olyan “nagy öregek” is, mint a Beatrice vagy Deák Bill Gyula.

Előző sztori

Körözöttek elfogása, lopás, közokirat-hamisítás

Következő sztori

Szegedi fejlesztések: veszélyben a 740 milliós kötbér? + HANG