Sport

Labdarúgás: KITE-siker Kiskundorozsmán + FOTÓK

Labdarúgás: KITE-siker Kiskundorozsmán + FOTÓK

2010. augusztus 10., kedd
Labdarúgás: KITE-siker Kiskundorozsmán + FOTÓK
A megyei I. osztályú Kiskundorozsma otthonában játszott kedden este felkészülési mérkőzést a II. Szegedi Klubcsapatok Kupájának győztese, a KITE-Szeged labdarúgócsapata. Az NB III-ban augusztus 21-én rajtoló kék-fekete-zöldek 2-1-re diadalmaskodtak. Rendkívül fáradtan mozogtak a vendégegyüttes játékosai, látszott rajtuk, hogy továbbra is igen nagy terhelést kapnak. Lassan kialakul a keret, megismerik egymást a futballisták, de természetesen még időre van szükség ahhoz, hogy összecsiszolódjanak. Ennek megfelelően akadtak hibák a játékban, s sok helyzetet is elpuskáztak a szegediek. Ők szereztek azonban vezetést az első félidőben a játékos-edző, Brinszky Adrián találatával. Még a szünet előtt egyenlíthetett volna a Dorozsma, ám kihagytak egy tizenegyest. Fordulást követően azonban már nem kegyelmezett Marjanucz Ionel, értékesítette a következő - szintén jogos - büntetőt. Az utolsó szó azonban a látogatóké volt, Balogh Norbert révén ők köszöntek be kivívva ezzel a győzelmet. A kiskundorozsmaiak kezdik meg korábban a pontvadászatot, ők most vasárnap 17 órakor a Sándorfalva otthonában lépnek majd pályára a megyei I. osztályban. A KITE-Szeged a hétvégén szabadnapos lesz, hiszen az NB III Alföld csoportjában 15 csapat kapott helyet. Brinszky Adriánék augusztus 21-én (szombaton) 17 órakor a megyei rivális Hódmezővásárhelyi FC ellen mutatkoznak be a Felső Tisza parton.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Kiskundorozsmai ESK - KITE-Szeged 1-2 (0-1). Kiskundorozsma. KITE-Szeged: Belecan - Kormányos, Krisztin-Németh, Gellér, Czibere - Laczkó J., Gémes, Balogh N., Varga I. - Brinszky - Paracic. Cserék: Keller Z., Papp, Fődi, Vágó, Virágh (kapus). Játékos-edző: Brinszky Adrián. Gólszerzők: Marjanucz (11-esből), illetve Brinszky, Balogh N.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.