Labdarúgás: KITE-siker Kiskundorozsmán + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

A megyei I. osztályú Kiskundorozsma otthonában játszott kedden este felkészülési mérkőzést a II. Szegedi Klubcsapatok Kupájának győztese, a KITE-Szeged labdarúgócsapata. Az NB III-ban augusztus 21-én rajtoló kék-fekete-zöldek 2-1-re diadalmaskodtak.

Rendkívül fáradtan mozogtak a vendégegyüttes játékosai, látszott rajtuk, hogy továbbra is igen nagy terhelést kapnak. Lassan kialakul a keret, megismerik egymást a futballisták, de természetesen még időre van szükség ahhoz, hogy összecsiszolódjanak. Ennek megfelelően akadtak hibák a játékban, s sok helyzetet is elpuskáztak a szegediek. Ők szereztek azonban vezetést az első félidőben a játékos-edző, Brinszky Adrián találatával. Még a szünet előtt egyenlíthetett volna a Dorozsma, ám kihagytak egy tizenegyest. Fordulást követően azonban már nem kegyelmezett Marjanucz Ionel, értékesítette a következő – szintén jogos – büntetőt. Az utolsó szó azonban a látogatóké volt, Balogh Norbert révén ők köszöntek be kivívva ezzel a győzelmet.

A kiskundorozsmaiak kezdik meg korábban a pontvadászatot, ők most vasárnap 17 órakor a Sándorfalva otthonában lépnek majd pályára a megyei I. osztályban. A KITE-Szeged a hétvégén szabadnapos lesz, hiszen az NB III Alföld csoportjában 15 csapat kapott helyet. Brinszky Adriánék augusztus 21-én (szombaton) 17 órakor a megyei rivális Hódmezővásárhelyi FC ellen mutatkoznak be a Felső Tisza parton.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Kiskundorozsmai ESK – KITE-Szeged 1-2 (0-1). Kiskundorozsma.
KITE-Szeged: Belecan – Kormányos, Krisztin-Németh, Gellér, Czibere – Laczkó J., Gémes, Balogh N., Varga I. – Brinszky – Paracic. Cserék: Keller Z., Papp, Fődi, Vágó, Virágh (kapus). Játékos-edző: Brinszky Adrián.
Gólszerzők: Marjanucz (11-esből), illetve Brinszky, Balogh N.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Összefogás Botkáért – egy újravarrt civil ruha?

Default thumbnail
Következő sztori

Zsolnay-porcelánok a Somogyi-könyvtárban

Legutóbbi hasonló cikkek