Szórakozás

Családi napon mutatkoztak be a Jobbik egyéni jelöltjei + FOTÓK

Családi napon mutatkoztak be a Jobbik egyéni jelöltjei + FOTÓK

2010. augusztus 7., szombat
Családi napon mutatkoztak be a Jobbik egyéni jelöltjei + FOTÓK
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Szegedi Szervezete szombaton 10 órától családi napot tartott a Horthy Miklós úszóház előtt (Horthy sétány, Felsőtisza-part). A családi nap keretein belül bemutatkoztak a Jobbik egyéni önkormányzati képviselőjelöltjei is. A családi napon elsőként Tóth Péter, a Jobbik Csongrád megyei szervezetének elnöke tartott beszédet. Köszöntőjében kiemelte, hogy Szegeden az elmúlt nyolc évben városépítés és városfejlesztés helyett főképp városrombolás zajlott a kultúra terén, a Botka László-féle városvezetés nem képviselte megfelelően Szeged érdekeit. A megyei szervezet elnökét Tóth László követte, aki a Jobbik jelöltjei nevében felhívta a figyelmet a szocialista önkormányzat városromboló tevékenységére, s hozzátette, hogy a korábbi polgári-liberáslis városvezetés sem volt jobb, hiszen elkótyavetyélte többek között a város közműveit is. Tóth László a képviselők nevében két fontos bejelentést is tett. Egyrészt, a Jobbik vállalja, támogatja a képviselők visszahívhatóságát és mindent megtesz azért, hogy ez, az újonnan megszülető alkotmányba is bekerüljön. Másrészt, a Jobbik megválasztott képviselői fizetésük egy meghatározott részét egy általánosan létrehozott egyesület vagy alapítvány számlájára fogják utalni, az így összegyűlő pénzből pedig félévente a rászorulókat és a nehéz helyzetbe került hiteleseket fogják támogatni. A beszédeket és a bejelentéseket követően a párt képviselőjelöltjei ünnepélyesen esküt tettek a Szent Korona másolata előtt. A bemutatkozások után a részt vevőket közös ebéden látták vendégül a szervezők, ahol ingyenesen 1 tál bográcsgulyás és 1 pohár sör, 1 pohár üdítő járt mindenkinek. Ezt követően használt ruhák adományozásra került sor, majd a belépéskor ingyenesen osztogatott tombolák kisorsolása következett - gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A családi nap gyermek- és felnőttprogramokkal folytatódott egész nap (rajzverseny, íjászat, lovaglás, kajak-kenu, hagyományőrzők, gyermekjátékok). Hűtött italokat, kávét a Horthy csónakházon szolgáltak fel. 16 órától az Indigó Zenekar koncertje zárta a rendezvényt.

A Jobbik egyéni képviselőjelöltjei választókerületek szerint

1. vk.: Makovi Mária 2. vk.: Schaffer Gábor 3. vk.: Gonda István 4. vk.: Varga Antal 5. vk.: Sebők József 6. vk.: Renzső Ferenc 7. vk.: Lápos Imre 8. vk.: Varga László 9. vk.: Sávoji Zoltán 10. vk.: Kollányi Miklós 11. vk.: Rácz Tibor 12. vk.: Sándor Gyula 13. vk.: Tóth László 14. vk.: Király József 15. vk.: Ótott Ferenc 16. vk.: Brillmann Zsolt 17. vk.: Veres János 18. vk.: Barta Sándor 19. vk.: Szalma László 20. vk.: Sebők Dániel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.