Közélet

Bemutatkozott a Jobbik szegedi polgármesterjelöltje

Bemutatkozott a Jobbik szegedi polgármesterjelöltje

2010. augusztus 5., csütörtök
Bemutatkozott a Jobbik szegedi polgármesterjelöltje
A Jobbik bemutatta szegedi polgármesterjelöltjét, Keresztúri Farkas Csabát, aki szegedi születésű, főként közbeszerzésekkel, a határon túli magyarság ügyeivel foglalkozó fiatal ügyvéd. A jelölt a helyi vállalkozások támogatásában, turizmus, az egyetem és a sport fellendítésben látja a város fejlődésének lehetőségeit. A Jobbik polgármesterjelöltje egy kétéves kislány apukája, s a párttal a 2006-os őszödi beszéd, majd az azt követő véres rendőri intézkedések után került kapcsolatba. A politikus kiemelte, hogy úgy képzeli el a munkahelyteremtést, a helyi gazdaság fellendítését, hogy ahol csak lehetséges, ott támogatják a szegedi kis és középvállalkozásokat, segítik, hogy a beruházásoknál ezek a városi cégek dolgozzanak. Fontos a turizmus fellendítse is, hiszen, mint mondta az nem lehet, hogy Mórahalomnak több fizetett éjszakája legyen, mint Szegednek. Hasonló előnyt élvezne a sport területe és az egyetemmel való együttműködés. A jobbikos jelölt szerint létre kellene hozni egy Szeged-takarékszövetkezetet, amely csak a város forrásait kezelné, illetve segítene a helyi lakosok hitelezésében is. Keresztúri(alsó képünkön) hangsúlyozta, hogy amint hatalomra kerülnek, készítenek egy vagyonleltárt az önkormányzatnál, hogy átláthatóvá váljon, hol folyt el feleslegesen közpénz, hol lehetnek visszaélések.

Családi napon mutatkoznak be az egyéni jelöltek

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Szegedi Szervezete nyílt családi napot rendez 2010. augusztus 7 –én, szombaton 10 órától a Horthy Miklós úszóház előtt. (Horthy sétány, Felsőtisza-part) Belépés mindenkinek ingyenes, minden látogató ajándék tombolajegyet kap. Hűtött italokat, kávét a Horthy csónakházon szolgálnak fel. Egész napos programok gyerekeknek, felnőtteknek: rajzverseny, íjászat, lovaglás, kajak-kenu, hagyományőrzők, gyermekjátékok, tombola. Program: 11:30 Tóth Péter a Jobbik szegedi elnökének köszöntője 12:00 Dr. Tóth László felszólalása a Jobbik jelöltjei nevében 12:30 Képviselőjelöltek eskütétele 13:00 Közös ebéd (minden résztvevőnek ingyenesen 1 tál bográcsgulyás és 1 pohár sör, 1 pohár üdítő) 14:30 Használt ruha adományozás 15:00 Tombola - Sorsolás gyerekeknek, felnőtteknek 16:00 Indigó Zenekar Koncertje

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.