A rendőrök is divatoznak ősztől?

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A trendek szezonról-szezonra változnak, így van ez az élet minden egyes területén. A munkaruhákat sem árt néha nagyító alá venni, és felfrissíteni azokat…

A rend őreinek a belügyminiszter kérésére a hónap végéig kell nyilatkozniuk a jelenlegi egyenruhájukról és ahhoz fűződő elégedettségükről. Ebből pedig az következtethető, hogy a belügyi vezetés egyenruhacserére készül.
Augusztus 31-ig elektronikus kérdőíven kötelező nyilatkozniuk a rendőröknek, hogy a fenn említett változások érvénybe kerülhessenek.
A rendőrség vizsgálatára pedig azért esett nagy valószínűséggel a választás, mert ez a legnagyobb létszámú fegyveres szerv, amely reprezentatív mintául szolgálhat a többi magyar egyenruhás szervezetnek.
A korábbi években már volt panasz a rendőrök részéről a ruhák rossz anyagával kapcsolatosan, amelyek nem szellőznek. Az ing gallérja a nyakat is kidörzsöli, a garbó megnyúlt, a munkafarmerjuk pedig előnytelen nekik; a répaszabásból adódóan.
Legfontosabb szempont bizonyára az, hogy a rendőrök jól érezzék magukat egyenruhájukban, de nem hagyható figyelmen kívül az sem, hogy milyen hatást váltanak ki az ellenőrzöttekből. Fontos, hogy az új ruhával ne félelmet keltsenek, vagy ne mókásnak hassanak, hanem komolyságot sugalljanak. Mindensetre érdeklődéssel várjuk az új ruhadarabokat!

Default thumbnail
Előző sztori

Torlódás Röszkén, várakozási idő egy óra

Default thumbnail
Következő sztori

Az önkormányzat és a városőrség is kampányol? + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek