Sport

Vízilabda: a szegedi Miklós Dóra a junior Eb-n

Vízilabda: a szegedi Miklós Dóra a junior Eb-n

2010. július 20., kedd
Vízilabda: a szegedi Miklós Dóra a junior Eb-n

A Taylor & Nash Universitas Szeged fiatal tehetsége, Miklós Dóra is tagja lesz a magyar női válogatottnak a szombaton kezdődő ukrajnai junior vízilabda-Európa-bajnokságon.

Két Csongrád megyei játékos képviselheti majd a piros-fehér-zöld színeket a kontinensviadalon, hiszen

Miklós Dóra

mellett

Miskolczi Kittit

(Hungerit MetalCom Szentes) is beválogatta

Merész András

szövetségi kapitány. A gárda az elmúlt hetekben Görögországban és Hollandiában is szerepelt felkészülési tornán. A magyar juniorválogatott a szakemberek szerint éremesélyesként utazik az egyhetes ukrajnai viadalra.

Bük József

, a Taylor & Nash Universitas Szeged elnöke még egy örömhírrel szolgált: az 1994-es születésű

Lengyel Dominika

is szép sikereket ért el a magyar korosztályos válogatottban. A 16 éves tehetség az Olimpiai Reménységek Versenyén Dunaújvárosban szerepelt (ellenfeleink az ukránok, a szlovákok, a csehek és a kanadaiak voltak), s nemcsak minden meccsen vízbe szállt, de valamennyin gólt is szerzett. A Kanada ellen 9-7-re megnyert döntőben a szegedi lány háromszor is megzörgette a juharlevelesek hálóját. A szegedi lányokról hamarosan bővebben is olvashatnak a SZEGEDma.hu-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.