Mit rejt a konténer az Árpád téren?

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Olvasóink jelezték, hogy egy konténer került a nagyáruház mellé. A biciklisek azért aggódnak, hogy túl közel van a kerékpárúthoz, a városvédők véleménye szerint az utcakép sérült, a szomszédos étteremlánc pedig forgalomkieséstől tart: fél, hogy olcsó büfé kapott ott engedélyt. Megpróbáltunk utána járni az ügynek.

Először a szomszédos kávézó teraszán érdeklődtünk, de senki sem tudott új információval szolgálni. A konténerrel szemközt, az egyetem számítóközpontjának egyik dolgozója arról tájékoztatott bennünket, hogy egyenruhás munkások tették le az objektumot, majd megmondta milyen név szerepelt a cég teherautóján. Mikor felkerestük a szállítókat, üzleti titokra hivatkozva nem árultak el „csomagjuk” tartalmáról semmit, s ahhoz sem járultak hozzá, hogy a vállalkozás nevét közzétegyük. Felkerestük a Szegedi Városkép Kft.-t, de a mai nap nem találtunk nyilatkozót. Amint többet megtudunk a rejtélyes konténerről, tájékoztatjuk olvasóinkat.

Default thumbnail
Előző sztori

Nyílt edzés a Pick Szeged kézilabdacsapatánál

Default thumbnail
Következő sztori

„Szégyenfal” – Lázár vállalja a tévés vitát is

Legutóbbi hasonló cikkek