Sport

Labdarúgás: KITE-Szeged az NB III-ban Kellerrel és Horváthtal?

Labdarúgás: KITE-Szeged az NB III-ban Kellerrel és Horváthtal?

2010. július 29., csütörtök
Labdarúgás: KITE-Szeged az NB III-ban Kellerrel és Horváthtal?

Csütörtökön délután sajtótájékoztatót tartanak Szegeden a labdarúgó NB III Alföld csoportba frissen felkerült Kisteleki TE jövőjével kapcsolatban. Információink szerint egyebek mellett azt jelentik be, hogy a csapat KITE-Szeged néven Szegeden, a Felső Tisza parti stadionban játssza majd bajnoki mérkőzéseit.

Portálunk úgy tudja, az új szegedi NB III-as együttest javarészt helyi, illetve Csongrád megyei kötődésű fiatalok alkotják, de igazolnak két rutinos, korábbi NB I-es klasszist is. A 29-szeres válogatott, a Ferencvárosi TC színeiben számtalan bajnoki és kupagyőzelmet szerző hátvéd,

Keller József

mellett a csatár,

Horváth Péter

érkezhet a Tisza partjára. Ahogy a 44 esztendős Keller, úgy a 39 éves csatár is rendelkezik magyar bajnoki aranyéremmel mint FTC-futballista, de több más NB I-es gárdában is megfordult, a legutóbbi szezonban pedig a Tolna megyei I. osztályú Bátaszék gárdájában rúgta a gólokat. A másik kiszemelt is aktív még, a kőkemény védő a Fejér megyei I. osztályú Velencét erősítette a nyáron befejeződött pontvadászatban. További részletek és információk a sajtótájékoztatót követően ma délután várhatóak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.