Kosárlabda: Kiss Zsolt újra a Szedeákban

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Biztossá vált, amiről hetek óta pletykáltak a kosárlabda-szurkolók: Kiss Zsolt hét évnyi paksi szereplést követően visszatér nevelőegyesületéhez, az „A” csoportba frissen feljutott Dél-Konstrukt SZTE-Szedeákhoz – tette közzé az Atomerőmű SE honlapja. A bedobó nagyon sikeres éveket tudhat maga mögött, hiszen három bajnoki és két kupaelsőséget könyvelhetett el a tolnaiakkal.

„Csak szép emlékeket őrzök Paksról” – mondta a 31 esztendős Kiss Zsolt a paksi klub honlapjának.
„Minden valószínűség szerint pályafutásom legeredményesebb időszakát töltöttem itt. Öt bajnoki döntőn vehettem részt, ebből három alkalommal nyertünk, és három kupadöntőt játszottunk, amiből két esetben sikerült nyernünk. Kizárólag hálával tartozom a szurkolóknak és a vezetőségnek, hogy befogadtak. Remélem, hogy ők is mindig jó szívvel gondolnak majd vissza rám! Sok szép győzelmet arattunk, de ha mindenképp ki kell emelnem egyet, akkor az a Debrecen elleni bajnoki döntő ötödik meccse. Ez volt a mindent eldöntő találkozó, és szerencsére jó játékkal tudtam hozzájárulni a csapat sikeréhez. A legfájóbb emlék a Kecskemét ellen elbukott Magyar Kupa-döntő, hazai pályán. Egy megnyert meccset engedtünk ki a kezünkből – sajnos. Szegeden viszont már egészen mások lesznek a célok, hiszen egy újoncnak mindig nehéz dolga van, ezért nem lehetnek túl nagyra törő álmaink az első évben. De mindenképp bent kell maradnunk és hiszem, hogy ez sikerülni fog” – tette hozzá.
Kiss Zsolt 1979. április 5-én született. 194 cm magas, súlya 84 kg. A leginkább a 2-es és a 3-as poszton vethető be.

Előző sztori

Hétfő: Inkubátor a moziban

Következő sztori

Lezuhant egy vitorlázórepülő Hódmezővásárhely közelében