Bulvár

Kék hírek: szentesi rendőrök felderítései

Kék hírek: szentesi rendőrök felderítései

2010. július 31., szombat
Kék hírek: szentesi rendőrök felderítései

Trükkös lopás és egy nagy értékű traktorlopás gyanúsítottjait sikerült elfogni és eljárás alá vonni - tájékoztatta portálunkat Tuczakov Szilvána rendőrségi sajtószóvivő.

Trükkös tolvajokat fogtak el a szentesi rendőrök

A gyanú szerint két szentesi nő csütörtökön az esti órákban egy lakóházba kéredzkedett be a városban, majd az ott lakó idős, közel 90 éves ember figyelmét elterelve 40.000 Ft-tal távoztak. A szentesi rendőrök a bejelentést követően, a megadott jó személyleírás alapján rövid időn belül a tolvajok nyomára bukkantak, és elfogták az 55 és a 31 éves szentesi nőt, anyát és lányát. Mint kiderült, már egyszer korábban is jártak ennél az idős bácsinál, akkor 28 ezer Ft-tal távoztak. A fiatalabb nőt – akivel szemben büntetőeljárás van folyamatban – a rendőrség őrizetbe vette, és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Árokba borultak a traktortolvajok

Egy 20 millió Ft értékű traktort loptak el ugyanis egy eperjesi cégtől pénteken hajnalban. Az elkövetők frissen szerzett járművükkel azonban nem jutottak messzire, a megyehatárnál árokba borultak, majd egy gépkocsival továbbmenekültek. Pechjükre a közelben a földeken már dolgoztak, így igen jó személyleírás született róluk, valamint a járműről, mellyel továbbhajtottak. A felderítésben a szarvasi rendőrök is nagy segítséget nyújtottak, így még a nap folyamán sikerült a lopásban részt vevő három kunszentmártoni férfit elfogni. Egyiküket - aki egyébként eme cselekményét egy vele szemben már folyamatban lévő másik büntetőeljárás hatálya alatt követte el - a rendőrség szintén őrizetbe vette, és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.