Bulvár

Hétvégén trolipótlók járnak a 9-es vonal egy részén

Hétvégén trolipótlók járnak a 9-es vonal egy részén

2010. július 15., csütörtök
Hétvégén trolipótlók járnak a 9-es vonal egy részén

Július 17-én, szombaton és 18-án vasárnap egész nap trolipótló buszok viszik az utasokat Szegeden a 9-es vonal Széchenyi tér és a Lugas utcai végállomás közötti szakaszán. Szerelik az új 10-es vonal felső vezetékét.

Július 17-én, szombaton és 18-án vasárnap egész nap trolipótló autóbuszok szállítják az utasokat Szegeden a 9-es trolivonal Széchenyi tér és a Lugas utcai végállomás közötti szakaszán. A Széchenyi tér és a Makkosház végállomás között változatlanul trolibuszok közlekednek. A forgalomváltozás az új 10-es trolivonal felső vezetékének szerelése miatt szükséges; a kivitelező mindkét napon a Csillag térnél dolgozik. A munkálatok útlezárással nem járnak, azonban a Csillag téren számítani kell a munkagépek kikerülésére. Kérjük, vezessenek figyelmesen! A 10-es trolivonal építése a Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt része. Kivitelezője a Szeged SV 2009 konzorcium – tagja a Siemens Zrt. és a VIV Zrt. –, mely idén nettó 3 milliárd forint értékben vállalta, hogy idén meghosszabbítja a 8-as trolibusz vonalát, kiépíti az új tarjáni 10-es trolibusz vonalat, valamint korszerűsíti és bővíti a kötött pályás tömegközlekedési hálózat áramátalakító állomásait, optikai kábelhálózatát, utastájékoztatási pontjainak tápellátását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.