Bulvár

Hamis márkajelzésű ruhákat találtak egy bolgár kamionban Nagylaknál

Hamis márkajelzésű ruhákat találtak egy bolgár kamionban Nagylaknál

2010. július 7., szerda
Hamis márkajelzésű ruhákat találtak egy bolgár kamionban Nagylaknál

Hamis márkajelzésű ruhákat találtak a vámosok egy bolgár kamionban mintegy 11 millió forint értékben Nagylak közelében - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Parancsnokságának sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

Némedi Varga Éva

tájékoztatása szerint munkatársai kedden közúti ellenőrzést tartottak a 43-as főúton Nagylak térségében, s megállítottak egy bolgár rendszámú, egy bolgár állampolgár által vezetett tehergépjárművet is. A sofőr különböző textiltermékeket szállított Törökországból Franciaországba. A rakodótér felnyitásakor a pénzügyőröknek feltűnt, hogy a szállítmányban több, valamely világmárka logójával ellátott ruházati termék található, ezért a tételes vizsgálat mellett döntöttek. A szigorított ellenőrzés során előkerült csaknem ötezer márkás kapucnis pulóver és póló, amelyek védjegyjogosultságára engedélyt nem tudtak bemutatni. Az előzetes szakvélemény szerint a ruházati termékek mindegyike hamisítvány. A vámhatóság a csaknem 11 millió forint értékű ruhaszállítmányt lefoglalta és ismeretlen tettes ellen áru hamis megjelölése miatt eljárást indított – tette hozzá az őrnagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.