Bulvár

Súlyos közlekedési baleset a 43-as főúton

Súlyos közlekedési baleset a 43-as főúton

2010. június 6., vasárnap
Súlyos közlekedési baleset a 43-as főúton

Személygépkocsi ütközött frontálisan egy autóbusszal vasárnap délután a 43-as főúton. Az autó vezetőjét a mentő súlyos-életveszélyes sérüléssel szállította el - tájékoztatta portálunkat Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A személyautó Makó felől Szeged felé haladt a főúton. Ferencszállás és Klárafalva között eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra. Ekkor érkezett Szeged felől egy román autóbusz, utasok nélkül. A busz sofőrje - látva a sávjába áttérő autót - hogy elkerülje a balesetet, balra rántotta a kormányt, azonban az ütközést nem tudta elkerülni. A személyautó női sofőrjét tűzoltók vágták ki a járműből. Sérülése súlyos-életveszélyes. A műszaki mentés idejére - körülbelül 1 órán át - teljes útlezárás volt a főút ezen szakaszán. A baleset körülményeit a Makói Rendőrkapitányság vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.