Bulvár

Rendőrkézen a 47-es szatírja

Rendőrkézen a 47-es szatírja

2010. június 18., péntek
Rendőrkézen a 47-es szatírja

Elfogták a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói azt a 35 éves helybeli férfit, aki az elmúlt egy évben több alkalommal is szeméremsértő módon mutogatta magát a 47-es számú főút mellett – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon május végén indult nyomozás, miután egy fiatal nő bejelentette, hogy a kerékpárúton biciklizett, amikor egy férfi nadrágját letolva kiállt elé és önkielégítést végzett. A sértett pontos személyleírása és vallomása alapján sikerült azonosítani az elkövetőt, aki egy 35 éves helybeli férfi. A nyomozás során felmerült az is, hogy a gyanúsított az elmúlt egy évben több alkalommal is követett el egy ugyanilyen bűncselekményt a 47-es számú főút mellett. A férfit a nyomozók előállították és szeméremsértés vétsége miatt büntetőeljárás indult ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.