Sport

Labdarúgás: tizenegyesek döntöttek a megyei serdülőtornán + FOTÓK

Labdarúgás: tizenegyesek döntöttek a megyei serdülőtornán + FOTÓK

2010. június 16., szerda
Labdarúgás: tizenegyesek döntöttek a megyei serdülőtornán + FOTÓK
A három megyei csoport – Homokháti, Tisza-Maros és Termál – serdülőbajnokságainak győztesei egy háromcsapatos tornán döntötték el a csoportok közötti sorrendet, s hirdették ki a megyei serdülőbajnokság abszolút győztesét. A szerdai torna izgalmas perceket hozott, hiszen a második és harmadik hely sorsa tizenegyesekkel dőlt el. Sándorfalván a műfüves pályán rendezték a megyei csoportok serdülőkorú bajnokainak összecsapását. A Csongrád megyei serdülőbajnokság Homokháti csoportját a rendező Sándorfalva SK nyerte 37 ponttal, a Termál csoportot a Csongrád TSE 41 ponttal, míg a Tisza-Maros csoportot a Tápéi ESK 47 ponttal. A tornán Tápé mindkét mérkőzését megnyerte 1-0-ra, míg másik két gárda egymással döntetlent játszott. A Csongrád és a Sándorfalva ezért azonos számú pontot gyűjtött, ugyanannyi gólt rúgott, s az egymás elleni eredmény sem vehető figyelembe (2-2), ezért e két csapat között 3-3 büntetőrúgás döntötte el a második és harmadik hely sorsát, melyben a Csongrád jeleskedett 3-1 arányban. Így a sorrend: 1. Tápé, 2. Csongrád, 3. Sándorfalva.

Eredmények:

Sándorfalva – Tápé 0-1 (0-1) Csongrád – Sándorfalva 2-2 (1-1) Tápé – Csongrád 1-0 (1-0)

A csapatok:

Tápé ESK: Samu, Balog, Mátó, Szabó, Kis, Bagi, Fodor, Bakai, Fábián, Kovács, Kónya, Borbola. Edző: Kiss Máté. Sándorfalva: Garamvölgyi, Tompai, Kalapács, Nyerges, Bencsik, Elekes, Vékes, Varga, Dékány, Katona, Kocsis, Sáringer, Faragó, Tóth, Gulyás, Szécsi, Tápai. Edző: Hegedűs András. Csongrád: Mészáros Á., Petrovszky, Cseh, Bodor, Maszlag, Szőrfi, Horváth, Oravecz, Budai, Donka, Sándor, Csányi, Surányi, Berczve, Mészáros I. Edző: Kocsis Imre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.