Közélet

Az ideológiákkal foglalkozna Lendvai Ildikó

Az ideológiákkal foglalkozna Lendvai Ildikó

2010. június 25., péntek
Az ideológiákkal foglalkozna Lendvai Ildikó

A világ ideológiai mozgásaival és ezek pártba „adoptálásával” kíván foglalkozni Lendvai Ildikó az MSZP-ben, miután távozik az elnöki posztról - erről maga a politikus beszélt. A hét végén a szocialisták választmánya is értékeli az elmúlt egy év munkáját - olvasható a Magyar Nemzet (www.mno.hu) mai számában.

Szombaton az MSZP választmánya a párt július elején esedékes tisztújító kongresszusára való felkészüléssel is foglalkozik, ahol a testület egyéves beszámolójáról is szavaznak a küldöttek.

Simon Gábor

választmányi elnök előterjesztése szerint a pártnak két súlyos problémával kellett szembenéznie az elmúlt egy évben: a szélsőséges populisták által erősített országos hangulattal és a párton belüli bizalmi-erkölcsi „erodálódással”. A szocialisták tehát nehéz időszakot hagynak maguk mögött, s könnyen elképzelhető, hogy a jövőben is lesznek gondjaik. Az új kihívásokkal

Lendvai Ildikó

már nem mint pártelnök küzd meg, a jövőben ugyanis - amint arról az ATV reggeli műsorában is beszélt - „a világ ideológiai mozgásait” kívánja szemmel tartani, hogy az így szerzett tapasztalatait megossza az MSZP-vel, és „adoptálják” megfigyeléseit a pártba. A politikus szerint ez a feladat teljes mértékben kitölti az idejét, erre a területre eddig kevésbé figyeltek a pártban. További részleteket a Magyar Nemzet mai számában olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.