Közélet

Az árvíz miatt szüneteltetik az áramszolgáltatást

Az árvíz miatt szüneteltetik az áramszolgáltatást

2010. június 14., hétfő
Az árvíz miatt szüneteltetik az áramszolgáltatást

Az elmúlt hetek esőzései miatt kialakult rendkívüli árvízhelyzet a Tisza mentén lévő üdülőterületeket is érinti. A közvetlen balesetveszély elkerülésének érdekében - a korábbi árvizek során gyakorolt eljárásnak megfelelően - az EDF DÉMÁSZ Zrt. az alábbiakban felsorolt területeken szünetelteti az áramszolgáltatást.

Fontos kiemelni, hogy a kikapcsolás csak indokolt esetekben történik meg, illetve az érintett területeken, a körülményeknek megfelelően a lehető leghamarabb megtörténik a visszakapcsolás, amelynek idejével kapcsolatban szintén tájékoztatást adnak. A biztonságos visszakapcsoláshoz szükséges az áradás levonulása után a villamosberendezések érintésvédelmi vizsgálata is. Az EDF DÉMÁSZ Zrt. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a műszaki biztonsági szabályok értelmében, a kikapcsolt vezetékekre is úgy kell tekinteni, mintha azok feszültség alatt lennének. Ezért azok érintése, megközelítése tilos és életveszélyes lehet. Az érintett üdülőterületek Szeged vonzáskörzetében: Béke, Tiszavirág, Tiszasziget, Tömörkény, Újtömörkény üdülőtelepek. Az érintett üdülőterületek Hódmezővásárhely vonzáskörzetében: Mártély, Mindszent, Csongrád Körös-torok üdülőtelepek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.