Sport

Vízilabda: Öt góllal nyert Szegeden a BVSC női csapata

Vízilabda: Öt góllal nyert Szegeden a BVSC női csapata

2010. május 12., szerda
Vízilabda: Öt góllal nyert Szegeden a BVSC női csapata
A női vízilabda ob I-ben, rangadót játszott a hatodik helyezett Universitas Szeged és az ötödik BVSC az újszegedi sportuszodában. A szegedi hölgyek a félidőben még csak egygólos hátrányban voltak. A rosszul sikerült harmadik játékrészt nem tudták korrigálni a befejező játékrészben és végül öt góllal kikaptak.Lakó Gábor, a szegediek vezetőedzője: - A mérkőzés megmutatta, hogy reális a hatodik helyünk. Dalmády Petra a második negyedben kipontozódott és ezt megéreztük a védekezésben.

Női vízilabda ob I., rájátszás, 5-10. helyért

Universitas Szeged – BVSC 8-13 (1-1, 4-5, 1-4, 2-3) Újszegedi sportuszoda. Vezette: Pásztor, László. Universitas Szeged: Bük – Lengyel Dorottya 2, Erdélyi, Dalmády P. 1, Dalmády Sz. 2, Fabó, Hegedűs 1. Csere: Lengyel Dominika 1, Bordás, Miklós, Kuczora, Lengyel A. 1, Gundl. Edző: Lakó Gábor. BVSC: Szilágyi – Illés, Csabai 2, Takács, Ráski 3, Horváth 2, Somhegyi 4. Csere: Farkas 1, Tatár, Henk, Zsidó, Lipey 1. Edző: Tóth Endre. Gól – emberelőnyből: 7/3, illetve 8/4. Ötméteresből: -, illetve 2/2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.